Tek kelimeyle harika bir film olmuş. açıkcası çoğu türk filmlerini bende beğenmem ama bu filme puan olarak haksızlık yapılmış. Türk izleyicisi artık bu komplekslerinden kurtulmalı. En gereksiz yabancı filmler bile 6 puan alırken bu filme bu puan az. ben 10/8 veriyorum
puanina bakiyorum, filme bakiyorum anlamiyorum. Cok daha yuksek puanli filmlerde daha az guldum. Eger komik film seyretmek isteyen varsa, seyretsin derim. Ben cok güldüm çünki....
komedi alanında çok yeni bi tarz. film ayrı bi havada ayrı bi kalitede çekilmiş ve gerçekten güldürmeyide başarıyor. herhalde bazı arkadaşlar şafak sezeri görüp anında 1 puan verdiler. yoksa bu filmin bu kadar düşük puan alması imkansız. ayrıca şafak sezerin diğer filmlerinden kat kat iyi. filme düşük puan veren arkadaşların filmin ne amaçla çekildiğine dair biraz daha düşünmeleri lazım.
puana aldanmayın.düşük puanı her yabancı fılmı gordugunde cok evrensel dıyıp 10 puan verenler vermıstır.onlar kımlıgınde turk yazar aslında turke aıt her seye karsıdırlar.fılmden caktıklarıda yok zaten.bn 9 verdım
Önyargısız izlenmesi gereken bir film, şafak sezeri, oyunculuğunu ya da yaptığı işleri sevmiyor olabilirsiniz ama eğer olay filmi izlediğimiz süre boyunca gülmek ve eğlenmekse 10 üzerinden 10 puanı bile hak eden bir yapım( aydemir akbaş ın sahnelerine özellikle dikkat:)
filmin yorumları ve puanı arasında bir tutarsızlık var farkettiniz mi? ben izlerken çok güldüm ve ablama tavsiye ettim o izlemiş ve hiç beğenmemiş. O yüzden bunu herkesin mizah anlayışının farklılığına bağlıyorum. İzleyin ve kendi yorumunuzu yapın derim