Yüreğine Sor hakkında görüşlerin ?
1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bence film gayet güzeldi.Filmde yaşanan olayları tarihe vurarak açıklayacak olursak film gerçekten geçmişte yaşanan olayları gözler önüne sermiş süper bir drama.Ayrıca Karadenizin o kendine özgü kültürel özelliklerinin yansıtılması çok etkileyiciydi.
16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle film 100-150 sene önceki olayları ele alıyor kimsenin alınmasına gerek yok. Ayrıca ben tarihçiyim ve bahsi geçen olaylar doğrudur. Tıpkı İstanbuldaki 1955 olayları gibi. Film durağan başlasa da finale doğru insanın kalbine saplanıyor. Özellikle müzikler muhteşemdi! Türk sinemasının tarihi her yönüyle ele almasına lütfen kızmayınız...
10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle fimde anlatılan konu tamamen gerçeklere dayanıyor.Osmanlı zamanında gayrimüslimlerin bir kısmı vergilerden kurtulmak için gerçek dinlerini saklamışlardır.Filme gelince güzel bir konu fakat olmamış.Tıpkı 120 filminde olduğu gibi olayı seyirciye yaşatamıyorlar.Açıkçası başrol oyuncularından bu kadar kötü bir oyuculuk beklemiyordum.Duygusallık sıfırdı.Ne yaşanan aşkı yeterince verebildiler nede yaşanan dıramı.Finali ise o kadar basittiki ne oluyor diyene kadar film bitti.Filmdeki tek güzel yan her zaman olduğu gibi muhteşem karadeniz manzaralarıydı.
20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
mutlaka izeyin çok değişik duygular yaşayacaksınız,tek sorun süresi biraz kısa olsa çok güzel olurdu, iki saat bu film rahat rahat 90 dakika olurdu,ama yönetmen yusuf kurçenli yöre insanını ve yöreyi tanıtan bir belgesel çekmek istemiş sanki,bu yüzden süreyide kasmış biraz bu olumsuzluklara rağmen izleyin, he birde kenan ece çok başarılı oynamış,tubada rolün altından kalkabilmiş
6 Mart 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle katılıyorum size=)
21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İzlenebilir mi , evet . Çok kalite aramazsanız bir dvd player ınız varsa izleyin. 6/10
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok ama çok kötü bir filim paramı geri istiyorum
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Senorya çok basit bir görsellik yok vasat çok başarısız verdiğiniz paranın karşılığını alamayacanız bi flim .istanbulda koca salonda 6 kişiyle izledim.
25 Mart 2010 tarihinde eklendi
film mükemmel ötesiydi..oyuncuları, şiveleri, görüntüleri ve konusuyla bir bütün olarak süperdi..filmi eleştirenler bence iyi filmden anlamayanlardır..yusuf kurçenli başta olmak üzere emeği geçen herkesi ve oyuncuları kutluyorum..bu film keşke dizi olsaydı süper olurdu..
13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi bilmem ama tuba büyüküstün artık şu köylü kızı rolünden kurtulmalı...
11 Şubat 2020 tarihinde eklendi
bu filimi çeken oynayan buna hizmet eden her kim varsa benim nazarımda TÜRK olamaz eğer müslümanım diyorsa imanını gözden geçirsin karadeniz insanı hiç olamaz
ulan TÜRK sineması bunu nasıl yapar resmen hırıstiyanlık misyonerliği yapılmış islamiyete müslümanlığa yapılan en büyük saygısızlıktır bu
eğer OSMANLI hırıstiyan yahudi ermeni rumlar gibi savaşlarda yaptığı zülümü yapsaydı bunların köklerini kazımıştı
Ben müslümanım diyip bu filimi beğenen cahiller OSMANLIYI ve TÜRKLERİ yıkmak için yüz pilan isimili kitabı okuyun
Bu filimde oynayan oyuncular neye hizmet ettikleri belli TÜRK sinemasını resmen ele geçirmişler sizede yazıklar olsun bu sektörden kazandığınız paralar haram olsun.
15 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu arada bizim halkımızın nekadar şekilci olduğunu şu yorumları okuyunca anlıyoruz.filmi izlememiş burnuna kokular geliyomuş senin burnuna çorabının kokusu geliyodur sen onuda alamasın
12 Mart 2010 tarihinde eklendi
Fragmanları ile Karadenizin farklı bir yönden ifade edilmeye çalışıldığı bir film gibi geliyor bakalım haftasonu seyredip görücem herkese iyi seyirler :)
16 Mart 2010 tarihinde eklendi
görüntüler berbat oyunculuk berbat bazı yerleri el kamerasıyla çekmişler belli oluyor bu güzelim kardenizi çok daracık göstermeleri cabası kesinlikle para verilip gidilmez tuğba artık asi karakterinde kutulmalı güzellik te bi yere kadar....