Arkadaşlar Kesinlikle izlemeyin! Hristiyanlık propagandası tamamen Dinimiz kötülenior.. hristyanlık el üstünde tutuluyor. hristyanlar ezilen... medeni zeki övgü hakeden insalr dizide.. müslümanlar yobaz olarak dışkayan.. haçlıları unutmayın.. hz isa nın başına gelenlerii hristynlığa ilgi duydurmaya çalışan bir film karadeniz insanımız kullanmışlar duygu sömürüsü yaparak onları kandırmak başkabir şey değil filam zaten doga harikası karadeniz görüntüleri dışında berbat!!!! iyi düşünün
bu filimi çeken oynayan buna hizmet eden her kim varsa benim nazarımda TÜRK olamaz eğer müslümanım diyorsa imanını gözden geçirsin karadeniz insanı hiç olamaz ulan TÜRK sineması bunu nasıl yapar resmen hırıstiyanlık misyonerliği yapılmış islamiyete müslümanlığa yapılan en büyük saygısızlıktır bu eğer OSMANLI hırıstiyan yahudi ermeni rumlar gibi savaşlarda yaptığı zülümü yapsaydı bunların köklerini kazımıştı Ben müslümanım diyip bu filimi beğenen cahiller OSMANLIYI ve TÜRKLERİ yıkmak için yüz pilan isimili kitabı okuyun Bu filimde oynayan oyuncular neye hizmet ettikleri belli TÜRK sinemasını resmen ele geçirmişler sizede yazıklar olsun bu sektörden kazandığınız paralar haram olsun.