Acı Aşk
    2,4
    Acı Aşk hakkında görüşlerin ?

buurcu87
    buurcu87

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bence mükemmeldi alışılagelmişin dışına çıkılmış ve kurgusuyla 1dk bile sıkılmadan merakla izlenen bir filmdi oyunculuklarda güzeldi.basit komedilerden ve sorunlara çözüm getirmyen sadece onları gözler önüne seren siyasi içerikli klasik türk filmlerinden yeterince sıkılmıştık.izlemenizi tawsiye ederim süperdi...
    sendekaldikalbim
    sendekaldikalbim

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    çok emek harcanmamış doğrusu biraz zaman kaybı olmuş.daha güzel olabilirdi.pek beğenmedim
    remziozay
    remziozay

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bugün izledim..ilginç ve izlenesi bi film..songül ödeni çok beğendim.diğer oyunculuıklarda iyiydi..onur yine değişik bi senaryo ile karşımızda..klişelerden uzak,sıkmayan bi film..8/10
    dilek7gs
    dilek7gs

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    ağlamak istiyordum güldüm ama yaa :)) sıkılmadım ama tavsiyede edemiycem... fena değil izlenebilir..
    kagniciozgur
    kagniciozgur

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    bence çok sıkıcı saçma sapan bir filmm verilen paraya yazık derim sadece dizi film izle daha çok keyf alırsınız..
    numan081
    numan081

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar paranıza yazık gerçekten daha güzel filmler var onlara gidin zamanada yazık tabii..Olaylar garip gelişiyor bu neya bu nerden çıktı diyorsunuz .Birden psikopata bağlıyorlar sonra gülüyorlar sonra ağlıyorlar ortada bir şey yokken .. hiç bulaşmayın
    georgeclooney-175
    georgeclooney-175

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar film son 5 dakikaya kadar mükemmel ama bir filmin içine ancak böyle edilir dedirten amatörce eski türk filmi gibi olaylarla bitiyor ve de herşey normal karsılanıyor. bence filmin sonu berbaattı. Son 5 dakika olmasa mükemmel film..
    baris-erkus
    baris-erkus

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    az once ciktim filmden sakin diyorum film ask fiilmi degil kesinlikle inanmayin.
    www.didopark.com
    musar
    musar

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    ben daha hiç vizyona çıkacak filmlerden gişe başarısı yapacak filmlerden yana yanılmadım.fragmanı izlerim ve anlarım. bu film gişede kalır. 100 bin kişiyi geçemez.inşallah yanılırım .yoksa türk filmlerinin her zaman iş yapmasını isterim.
    c-u-m-a-l-i
    c-u-m-a-l-i

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Film müziklerinde Levent Yükseli çok eski bir şarkıyla duymak oldukca büyük bir süpriz oldu.Umarım filmde bu süpriz kadar güzeldir.
    dlkcftc
    dlkcftc

15 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Hevesle beklediğim bi film. umarım boşuna beklememişimdir
    emreisik78
    emreisik78

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    başlığa bak , üç kadını sevmek zaten hepsini aldatmak demek :D
    gidişat kötü valla, babam ve oğlum filmiyle aile filmleri artar diyordum ama gerisi gelmedi
    makyildiz77
    makyildiz77

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    film tam bir fiyasko. Sadece ama sadece para için yapılmıs bi film. bu filme ancak manken kızlarımızın ufak tefek iş kazalarına bakmak için gidilir. ama hergün magazin programlarında oldukları için sinemaya gidip te vakit kaybetmeye değmez ;)
    vuslat
    vuslat

30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    afiş tam bir fiyasko, biraz da ordan burdan esinlenme olmuş. ayrıca en alttaki kız hobbit mi? cücemi?
    Güvercin--Gerdanly-y
    Güvercin--Gerdanly-y

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Filmin türünün dram olmasını anladımda Polisiye ve Tarihi kategorilerine bir türlü anlam veremedim içeriği okuyunca..Hadi tamam polisiye de olabilir belki ama tarihi yönü hakkında hiçbir fikir vermiyor; bekleyip göreceğiz...Bu arada asıl söylemek istediğim film üzerine; ilginç bir konuya sahip ve farklı bir çalışma gibi gözüküyor bu açıdan şimdiden meraklandım yalnız başrole seçilen Halit E. in yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. Bir filmde böyle bir başrolü kaldıracak kapasitesi olmadığını düşünüyorum.. Daha iyi bir tercih yapılabilirdi..