buurcu87
20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence mükemmeldi alışılagelmişin dışına çıkılmış ve kurgusuyla 1dk bile sıkılmadan merakla izlenen bir filmdi oyunculuklarda güzeldi.basit komedilerden ve sorunlara çözüm getirmyen sadece onları gözler önüne seren siyasi içerikli klasik türk filmlerinden yeterince sıkılmıştık.izlemenizi tawsiye ederim süperdi...
bugün izledim..ilginç ve izlenesi bi film..songül ödeni çok beğendim.diğer oyunculuıklarda iyiydi..onur yine değişik bi senaryo ile karşımızda..klişelerden uzak,sıkmayan bi film..8/10
Arkadaşlar paranıza yazık gerçekten daha güzel filmler var onlara gidin zamanada yazık tabii..Olaylar garip gelişiyor bu neya bu nerden çıktı diyorsunuz .Birden psikopata bağlıyorlar sonra gülüyorlar sonra ağlıyorlar ortada bir şey yokken .. hiç bulaşmayın
Arkadaşlar film son 5 dakikaya kadar mükemmel ama bir filmin içine ancak böyle edilir dedirten amatörce eski türk filmi gibi olaylarla bitiyor ve de herşey normal karsılanıyor. bence filmin sonu berbaattı. Son 5 dakika olmasa mükemmel film..
ben daha hiç vizyona çıkacak filmlerden gişe başarısı yapacak filmlerden yana yanılmadım.fragmanı izlerim ve anlarım. bu film gişede kalır. 100 bin kişiyi geçemez.inşallah yanılırım .yoksa türk filmlerinin her zaman iş yapmasını isterim.
başlığa bak , üç kadını sevmek zaten hepsini aldatmak demek :D gidişat kötü valla, babam ve oğlum filmiyle aile filmleri artar diyordum ama gerisi gelmedi
film tam bir fiyasko. Sadece ama sadece para için yapılmıs bi film. bu filme ancak manken kızlarımızın ufak tefek iş kazalarına bakmak için gidilir. ama hergün magazin programlarında oldukları için sinemaya gidip te vakit kaybetmeye değmez ;)
Filmin türünün dram olmasını anladımda Polisiye ve Tarihi kategorilerine bir türlü anlam veremedim içeriği okuyunca..Hadi tamam polisiye de olabilir belki ama tarihi yönü hakkında hiçbir fikir vermiyor; bekleyip göreceğiz...Bu arada asıl söylemek istediğim film üzerine; ilginç bir konuya sahip ve farklı bir çalışma gibi gözüküyor bu açıdan şimdiden meraklandım yalnız başrole seçilen Halit E. in yanlış seçim olduğunu düşünüyorum. Bir filmde böyle bir başrolü kaldıracak kapasitesi olmadığını düşünüyorum.. Daha iyi bir tercih yapılabilirdi..