çok iyi bir filmdi. sinemada izlemiştim ve son zamanlarda hiç bu kadar keyifli bi film izlememiştim. onur ünlü yine iyi bir film ile çıkmış karşımıza. tüm ekibin ellerine sağlık. :)
10/6 mı? film berbat, tv de izledim geçen zamanıma acıdım halit ergençi çok beğenmeme rağmen adam kurtarmaya çalışmış ama elden bişi gelmez senaryo,çekimler,müzikler,yönetmenlik,oyunculuklar.... 10/0 abartmıyormmm
kolay kolay hiçbir filme,kitaba kötü demem ama gerçekten izlediğim için pişman olduğum bir filmdi.Filmi izlememin sebebi beğendiğim oyuncuların olmasıydı.Özellikle Cansu Dere oyunculukta beni şaşırtan beyaz perdeye çok yakıştırdığım bir isim yine oldukça başarılıydı ama filmin bence bir konusu yok filmin konusu olsa bile bu şekilde aşk olabileceği bana çok saçma geldi.
Öncelikle senarist Onur Ünlüye birisinin sakat kelimesi yerine engelli denildiğini hatırlatmasında yarar var. Üstüne üstlük Cansu Dere repliği söylerken babasının sağır ve dilsiz olduğunu söyleyerek sakat kelimesini fütursuzca ağzından şakıyor. Biz bacağı kolu olmayana bile engelli derken bunlar sağır dilsize söylüyor. Filme gelince;deneysel kurgularla yola çıkıp sürpriz atraksiyonları sergileyen film ekibi çoğu yerde çuvallıyor. Halit Ergençin oyunculuğu bile filmi kurtaramamış.Gişede başarılı olmaması sürpriz değil. Cansu Dereyi nasıl Türkiye 3.güzeli seçmişler zamanında anlamış değilim. Kelalaka!! Birde filmde Halit Ergençe yakışıklı yaftası ile onore etmeye çalışmışlar ya hayret diyorum başka birşey demiyorum. Tavsiye etmem. 10 üzerinden 4.
İlginç bir senaryo olmuş. Ama oyunculuklarda inandırıcılık gücünün zayıf olduğu noktalar vardı. Bu konuyla ilgili bir eksik olmasaydı daha iyi bir film olabilirdi bence. Ama yinede izlemeye değer elbette ki..
Fena bir film değil ama iyide değil bence ama filmin müziklerini çok beğendim oyunculuklarda aksine kötüydü bu kadro daha iyi bişey yapabilirdi verdiği bi kaç mesaj güzel filmin boş zamanınız varsa izlenir ama fazla bişey beklemeyin
Çok geyik bir konusu ve türlü mantık hatalarıyla dolu bir senaryosu var.Halit Ergençin oyunculuğu için izlenebilir.Aşk filmi beklemeyin, macera filmi beklemeyin, komedi filmi beklemeyin; hepsinin en azından bir tutam...6/10..