film biraz soyut geldi bana böyle anlatmak istiyormuşta anlatamıyormus gibi yani flim çekmek isteyen iki adamın hikayesini daha güzel daha basit anlatılabilirmiş ama tabi şu ben varsayım yapmam lafıda agızlara dolanıcak cinsten
genel anlamda bakıldığında çok vasat bir film değil ancak kadroda bulunan bir dünya gereksiz insan filmi iyice çorba etmiş.bar sahnelerinde bulunan feridun düzağaç ve grubu filmde tamamen gereksizdiler. filmin ilk yarısında sonlara doğru bir hareketlenme oldu ancak onuda ikinci yarıda koruyamadı.murat akkoyunlu iyiydi. izlenmemiş olması çokta kaçırılmış olarak sayılmaz bence.
Filme cuma günü gittim.Sinemanın neredeyse boş olmasını hafta sonu olmamasına bağlıyorum.Son derece doğal ve eğlenceli çekilmiş bir film olmuş.Uğur Polat her rolün adamı.Feridun Düzağaç ise ne kadar az rolü olsa da görülmeye değer;)
Ne olmuş ne de olmamış.Eğlendiriyor evet ama basit kaçan sahneler de var .Objektif olarak bakarsak vasat ,türk sineması ve destek olmak açısından bakarsak tebrik ve daha iyilerinin devamı dilekleri ile...
Hakikaten müthiş başarılı bir film, Türkiye’de bağımsız sinema adına da çok başarılı bir yapıt. Altın Portakal’da maalesef Takva ve diğer filmlerin altında ezilmiş ama en az birkaç ödül almalıydı. Senaryo, Kurgu, Hikâye ve çekimler çok başarılı. Aslen Almancı olan, Tim Seyfi ise Türk Sineması için müthiş bir keşif umarım bu performansı devam eder. Sözün özü, kaçırmayın hatta iki kez gidin derim.
arkadaşlar lütfen filmi izlemeden ne yorum yapın ne de puan verin. gerçekten büyük haksızlıklar yapılıyor.Ben filmi festivalde izledim ve çok eğlendim. Filmin hiçbir aptallığı yok, kesinlikle çok zekice. Yılın en eğlenceli ve en iyi filmlerinde. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum...
fil içinde film mi size bişey söylüyümü arkadaşlar bu her zaman filmin içine daha çok girmemizi sağlar bundan dolayı etkileyicilik ve inandırıcılık oranı yükselicek ama fragmana bakılırsa izlemeye değer olacak..
heyecanlıyız artık izlemek istiyoruz.çünkü böyle bağımsız filmlerin desteklenmesi büyük başarıları da (türk sineması adına) peşinde getirecek.öykünün de ilginçliği eklenince sabrımız kalmadı.