Kurtlar Vadisi: Filistin
    3,3
    Kurtlar Vadisi: Filistin hakkında görüşlerin ?

InsomniA-2
    InsomniA-2

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Gayet Başarılı bir film izleyiciden tam not alıcana eminim. dün akşam izledim çok etkilendim. kurtlar vadisi dizisi ve serisini hiç kaçırmadım. bana ayrı bir zevk verdi. çok beğenmdim. 10/9

pana filme başarılar dilerim.
    alpertini
    alpertini

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    israilliler bir tarafıyla gülüyordur heralde bu filme, 3 kişiyle gidip 3000 kişiyi öldürüyorlar, mantık aramayın, bilgisayar oyunu tadında izleyin.
    mhmdv
    mhmdv

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Selam..Pana Filme helal olsun..Biz turkler icin onemli mevzulara dokunuyolar. Filmi elestirenler cok ama durup Hollywood filmlerindeki Amerikaya bisey olmaz, biz istediyimizi aliriz senaryolu filmleri hic elestirmiolar. Herseye ragmen olanlari gercege gun isigina cikardiklari icin ben cok begeniyorum...
    gururtulgar
    gururtulgar

senaryo 3
    kurgu 3
    aksiyon 8
    çekim 9

konu güzel bir senaryoya çok uygun keşke biraz konu koysalarmış, 30. saniyede başlayan çatışma filmin sonuna dek sürüyor, çekimler ve çatışma sahneleri çok başarılı, yeni nesil malkoçoğlu,kurgu hiç yok denilecek kadar az, tankla duvar deliyorlar içeridikilerin olaydan haberleri yok gibi saçma sapan durumlar söz konusu, verdiği mesaj, göstermeye çalıştığı sosyal durum açısından iyi ancak dediğim gibi keşke senaryo ve kurguya biraz yer verilseydi. Kurtlar Vadisi ekibini ve çatışma sahnelerini izlemek isteyenler için sıkıcı olmayan bir film.
    refsen
    refsen

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bir filmdi, anlayana çok iyi mesajları vardı. Ses efektleri benim her zaman dikkatimi çeker gerçekten çok iyiydi, o silah sesleri mükemmeldi.
    Arkadaşlar hani derler ya Türk sinemasının gelişmesi gerekir diye işte böyle kaliteli filmlerle gelişmeli ama o kadar saçma salak Türk filmleri varki bence hiç bir değeri olmayan saçma esprili, küfürle komedi olduğunu zanneden yapımlara, müstehcen görüntülü filmlere gidip boşuna paranızı harcamayın. Yani arkadaşlar hangi Türk filmleri böyle hassas konuları işleyip beyazperdeye taşıyabiliyor, destek olmak gerek.
    bregovich
    bregovich

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Çatışma ve aksiyon sahnelerini iyi çekmişler. Bu anlamda başarılı amma........
    Bir insan bu kadarda milliyetçilik yapmaz ki be kardeşim. Milliyetçilik o kadar had safhadaki insan rahatsız oluyor artık. İşi şovenistliğe kadar çıkarmışlar. Hayatımda izlediğim en milliyetçi 5 film arasına girer. Film yapımcıları çektikleri eserin konusuna dikkat etmeli. Savaşa, ırkçılığa ve intikam duygusuna özendirmemeli. Pozitif mesajlar vermeli ve film bittikten sonra insanların içinde herhangibir şeye nefret duymasına sebebiyet vermemeli. Bir film yaparken gerçekten ses getirmek istiyorsanız öncelikle izleyenleri dünya vatandaşı olarak göreceksiniz. Belli bir fikre veya ideolojiye saplı filmler yerel kalır ve etik anlamda başarıya ulaşamaz. Almanyada bu filmi yasaklamışlar duyduğuma göre. Bence haklılar. Filmden çıkan gençlerin içinde nasıl bir duygu oluşur sizce? Hele ki bizim gibi barışa ihtiyacı olan ülkelerde bu tarz savaş çığırtkanlığı yapan filmlerin çekilmesini kınıyorum.
    afurkanciftci
    afurkanciftci

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    gerçekten harika bir film. gitmeyen çok şey kaçırır
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    film hakkında diyebileceğim tek yorum gelmiş geçmiş yapılmış en büyük türk aksiyon filmidir.
    hazel-1987-21
    hazel-1987-21

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle içerdiği aksiyon sahneleriyle mükemmeldi fırsatınız varsa hemen gidin derim :))
    the-roonin
    the-roonin

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    evet, filistin halkına, oradaki insanlara yapılanlar elden geldiğince anlatılmış, kabul....
    ama.... berbat mı berbat bi yapım olmuş maalesef. ne senaryoda hayır var, ne oyuncuların içtenliğinde. kaldı ki; aksıyon olsun diye, bu kadar da abartı olmaz be kardeşimm. tmm en nihayetınde bir film, hem de türk filmi, ama sen ne kadar kahraman olusan ol,kimse sana elini kolounu sallaya sallaya israile girme iznini, ve hele de ordusunu dağıtma iznini imkanını tanımaz. bırakın bu sacmalıkları be abii, ölsün artık şu polattt
    neosah
    neosah

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Filmi izledim, beklentimin çok üzerinde. Aksiyon sahneleri mükemmel. Filmde dakika bir aksiyon dakika 120 hala aksiyon. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Notum 10/10.
    arcgoktas
    arcgoktas

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    kurgu olarak biraz zayıf kalmış, ama bu filmi çekme cesaretinde bulundukları için ekibi tebrik ediyorum israil in zulmunü dünyaya duyurdular bir kez daha 9.8/10
    leastro
    leastro

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi.. Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden birisiydi ve bunun bir TÜRK yapımı olması beni gururlandırdı.

Vadi serisine, ön yargılar ve çekememezlik olduğu ve mağlum ülkenin prokasyonu sonucu oluşan engellere rağmen böyle bir cesaret ister! Tebrikler Pana Film !!!

Birde ek olarak şunu söyleyeyim; Sevgili sinema eleştirmenlerimizin ( bazıları filmi izlemeden) kötü eleştrilerine bu saatten sonra kesinlikle tam tersini davranmam gerektiğini anladım.. Geçmişte bu işin piiri olarak onları baz alarak (kesinlikle izlenmesi geren film dediklerinde :):):)) tavsiyede bulundukları filmlerin boşa zaman ve para istafı olduğunu görmek ve eleştirdikleri filmlerinde tam tersi çıkması beni düşündürüyor.. Bu adamlar sinema eleştirmeni olarak aldıkları sıfatları hak ediyor mu diye?
    jumong-87
    jumong-87

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    film konuya çok hızlı giriyor ve aynı hızlada devam ediyor ayrıca aksiyon sahneleri de mükemmel özellikle filmin son sahneleri çok etkileyici muhakkak izlenmeli
    6OK
    6OK

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Filmi görmedim, muhtemlen de sinemada izlemem. Beni şaşırtan bu kadar sahiplenilmesi hatta olumsuz eleştir yapanları sanki kutsal bir varlıa eleştir yapılmış gibi algılayıp üzerine gidilmesi.

Öncelikle şunu unutmayın bu bir film, amacıda sanal intikam alarak insanları sinemaya çekip para kazanmak. Bunu da zaten filmin yapımcısı dün bir gazeteye açıkladı " Gerçekte yapılmadı ama biz filimde İsrailden özür dilettik" dedi.

Olay gerçek ama sonrası sanal. Yan, sanal dünyada yapılamayını yaparak insanları filme çekiyorlar. Ne yazıkki filmin ateşli savunucuları da gerçekte göremediklerini, filmde bulmak için akın ediyorlar. Filmi eleştirenleri de topyekün hakarete maruz tutuyorlar. Yazık, çok yazık.