Şirin mi şirin, sıcak mı sıcak bir film.İzlerken hem çok güldüm hem çok duygulandım.İki genç oyuncunun şiveleri ve oynadığı rolün hakkını vermeleri sizi mest edecek.Kaçırmayıon derim...8/10
bir cok taninmis izlenmis unlu isimlerle dolu sacma sapan turk filmlerinden daha guzel daha komik daha duygusal daha dramatik bir film ulkemizi saran komik film yapalim icerigi onemli degil fikrine zit mukemmel bi film simdiye kadar izlemediyseniz yarin cok gec degil :=)
hayaller çok geniştir ve insanlar hayallerini gerçekleştirmekten asla yılmamalı...bence bu film çok kaliteli...türk sineması adına böyle filmlerin olması çok sevindirici...seyretmeyenlere tavsiye ederim...
bir film neden bu kadar abartılır neden haketmediği bütün ilgileri görür anlamış değilim.. arkadaşlar çok daha iyi türk filmleri çekiliyo , lütfen bunlara da dikkat!! filmde oyunculuk adına,görsellik adına hiçbirşey yok.. oyunculuklar çok yapmacık,ezbere okuyolar sanki,hiç duygu katmadan..!! tamam konu ilginç ve güzel ama emin olun çok daha iyi bir film çekilebilirdi..
o kadar sıcak ve samimi bir filmki tebrik etmek lazım ahmet uluçayı çok güzel bi iş çıkartmış ortaya bu yönetmenlerimize yeterli bütçeler sunulsa neler yaparlar varya.........neyse herkeze tavsiye ederim
Çok güzel bir film...merakla izledim hoş bir filmdi filmin bir kaç sahnesinde içim cız etti ama şimdi burda söylemiyim izlemeyenler okur diye:) ayrıca kızların taşınmaları da kötü olmuş baya acıdım recebe...neyse 8/10 diyorum tek dezavantaj şivelerinden dolayı bazı cümleleri anlayamamak:)