uğur yücel orhan gencabay'ın hayatını oynamalı dedirten film... oyunculuk çok kaliteli... hikaye etkileyici... istanbulun arka sokaklarına uğur yücel gözüyle bakmayı seviyorum ben... yazı tura da da vardı bu... ama hayatımın kadınısın çok da çarpmadı beni...
Günümüz yeşilçamının en klasik örneklerinden biri,Filmi izlerken gözleriniz dolacak,kendinizi kaptıracaksınız.Türkan Şoray ve Uğur Yücel zaten harika.Sadece oyuncular için bile film seyredilebilir.Konu çok ilginç değil.Orhan baba parçalarının arabesk kattığı,kirli bir hayattan kurtuluş çırpınışları..Özellikle eski Türk filmleri hayranlarının seyretmesi gereken düşük bütçeli ama duygusal ve dokunaklı bir film olmuş.
bencede klasik bir türk filmiydi ama asumanın tayfur asık olmasını biraz es gecmişlerde tayfurun sozleri harikaydı sizli hitap etmesi falan ama illa gidip gorün diyemem
Ben güzel bir Türk filmi izleyeceğimize inanıyorum.Çünkü içinde Uğur Yücel gibi tam bir sinema adamı var.Şimdiye kadar onun bulunduğu projeleri zevkle seyrettim.Türkan Şoray ın dillere destan oyunculuğunuda anlatmaya gerek yok zaten.Birlikte nasıl bir ikili olacaklarıda ayrı bir merak konusu. "Hayatımın Kadınısın" ın kaliteli Türk filmlerimiz arasında yerini alacağına eminim.
Türkiyenin saygın sinamacılarından birisi olan Ugur Yücel sanata olan katkısını her alanda gerçekleştiriyor 80 lerdeki stand up çılığından lalelide Bir Azize filminin müziklerini yapmasına kadar başarılı olduğunu yönetmenliktede kanıtladı. Bu filmde de şüphe yok ki Türk sinemasına bir eser daha kazandıracaktır.