Hayattan Korkma
    3,3
    Hayattan Korkma hakkında görüşlerin ?

ozonmavi
    ozonmavi

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Güçlü senaryosu,çok iyi ve sade oyuncularıyla ve mütevazi bütcesine karşın dev gibi bir film karsısında ne denir ki, emegi geçen herkesin ellerine sağlık. Tıpkı ilk aşk gibi, tıpkı babam ve oğlum gibi,çemberimde gül oya gibi..Bizden olan bizi anlatan,film bitince unutmadığınız,insana insan olduğunu hatırlatan bir film.Helal olsun.Böyle iyi filmlerin devamı dileğimle
    boldheart
    boldheart

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    konu sıradan olsada oyunculuklar süper bence filmde sıcaklık birbirine bağlılık duyguları çok iyiydi herkese tavsiye ederim en azından anlamlı bir film boşa vakit kaybı değil izleyin derim...
    sagun35
    sagun35

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    filmi az önce izledim,gerçekten hoştu tamam senaryo sıradan olabilir ama oyunculuklar ve insanların içtenliği filme çok değer katmış,ailecek izlemenizi tavsiye ederim,arkadaşlığın ve dostluğun ne olduğunu kavramanız açısından izleyin derim.10 üzerinden 7,8
    irmakyigit
    irmakyigit

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenmeli:)) türk filmlerine artık gereken ilgiyi gösterelim lütfen onlarda oscara aday filmler:)
    cbndnz
    cbndnz

11 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Merhaba,
    Film hakkında ilk şunu söylemeliyim Mükemmel ve Ötesi.
    Saçma sapan yerli filmlerle hiç alakası yok bu filmi izlerken aklıma İLK AŞK geldi konu ve akıcılığı ile birebir değil ama benziyorlar.O kadar güzel oynamış ki tiyatro kökenli insanlar film o kadar güzel olmuş ki insanın koltuktan kalkası gelmiyor.Bu filmi beğenmeyen insanın duygularından şüphe ederim açıkcası.Bu arada filmin 6,7 gibi düşük bir puanda kalması da son derece üzücü.Bu da bizim insanımızın gerçek sinemaya karşı ne kadar duyarsız olduğunu gösteriyor.
    Saygılar...
    gerceksoz-2
    gerceksoz-2

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
    izlenmesı gerekli bir film. Zeki Alasya'nın son dönemdeki oyunlarını beğenmesem de bu filmde tekrar beğenimi kazandı.
    erisken07
    erisken07

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    10 üstünden on tam puan!Babam ve oğlumdan aşağı kalır yanı yok bence.Oyuncular,kurgu,senaryo çok başarılı.Baştan sona asla sıkılmadan izliyorsunuz.Çok sıcak,dokunaklı,ailece izlenecek bir yapım.İyi ki dün izlemişim.Mutlaka görülmesi gerektiğini düşünüyorum.
    duyguss89
    duyguss89

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    film ve oyuncular harika izlemenizi tavsiye ederim
    luckymmm
    luckymmm

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    oyuncular mükemmel.beğeniyle izlenecek bir film olmuş bence. 7-8 ytl verip saçmasapan filmleri izleyeceğime gider böyle her yönüyle kaliteli bir film seyrederim daha iyi. vizyonagireceği günü iple çekiyorum.
    not: film setine gitmiştim herkes çok pozitifti emeği geçen herkese çoook teşekkürler....