ahmet5910
24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Türk sineması adına çok üzücü. Bunun gibi filmler yüzünden yabancı arkadaşlarımın yüzüne bakamaz oldum. Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Filmin türü komedi yazıyor ama nedense hiç gülmedim. Espriler o kadar kaliteliydi ki (!) heralde ben anlamadım. Taklit yapmaya çalışılmış ama taklitte de çuvallanmış. Filmi izlemeyen arkadaşlar, paranızı boşa harcamanızdan ziyade, bu tür filmlere prim vermemek için izlemeyin derim..
Tek kelimeyle berbat.Arkadaşlar filmde seneryo 0 oyunculuklar 0.Benim tavsiyem biri bana şu filme git sana para vercem dese yine gitmem.o kadar kötü bir film.Türk sinemasını nerelere gidiyor bu iğrenç filmlerle.yazık valla.Filmin tek güzel yanı bile yok.filmi izlerken tek bir seyirci bile memnun ayrılmadı filmden.Size tavsiyem paranız cebinizde kalsın
Neden bu kadar kötü yorumlar yapılmış anlamadım.O kadar kötü bi film olmadığı gibi bazı yerlerinde gerçekten eğlendim.Biraz pozitif olmanızı öneririm abartıldığı kadar kötü değil gidin görün...
Çok sanatsal bir çalışma olmuş. Konu, içerik dört dörtlük bu film için kafa yoranları tebrik ediyorum..... Brandy bende seni tebrik ediyorum. kötü yorum yazmanıza hiç gerek yok insanlar bizim yorumlarınıza göre değil filmin afişine göre gidiyor.
Çok sıradan ve kalitesiz saçma sapan bir Türk filmi... bu film bırakın sinema filmi olmayı Tv yi bile haketmiyor... Gerçek anlamda ses getiren sinemaseverlerin dikkatini çekecek ve beğenisini toplayacak filmlerin gelmesini temenni ediyor, bu tür kalitesiz filmlerin vizyonları işgal etmesini eleştiriyorum...
Film ne çok güzel nede izlenemeyecek kadar kötü...ama tabiki Türk sinemasına darbe vuran bir film...çünkü o kadar güsel filmlarden sonra senaryo nerdeyse 0 denicek bir film izlemek ve bu filmin 2 saat kadar sürmesi biraz kötü ve sıkıcı...4/10
Tebessüm ederek, sıkılmadan vakit geçirilebilecek bir buçuk saatlik bir film. Güzel kızlar, yakışıklı delikanlılar, müzik dans, eğlence... Bu gözle bakıp, çok fazla ciddiye almazsanız hoş bir eğlencelik. Ben beğendim.
Bir film bu kadar mı kötü olabilir? Ortada senaryo bile yok. Onlarca güzel kız ve onların göğüsleri ve onların bacakları ve onların kalçaları var. Dev bütçeler böyle filmlerle çarçur olurken, gerçekten bir şeyler yapmaya çalışan esaslı yönetmenler küçücük bütçelerle harikalar yaratmaya çalışıyorlar.. Çok yazık..