Buna tam olarak film denemez sanırım. Biri eline kamerayı almış çekmiş, sanki yönetmen yapımcı hiç yok gibi, konu yok, bütünlük yok, magazin haberi gibi olmuş, sanki montajı bitmemiş gibi geldi bana.. daha ilk 5 dakikada izlemeye değmeyeceği belli oluyor..
cok kötü değil cok iyi de değil.gidilebilir bir seviyede .ama daha iyisini beklerdim.en komik sahne ise hiç bir özelliği bulunmayan figüran oyuncu olarak görev yapan kamp bekçisinin LA NOLİİ :))) diye yaptığı anonslardıı :P:P
Bence filme haksızlık etmeyin...Filmin yarısında kaçanlar filmin devamında arkadaşlığın önemi vurgulanıyordu izleseydiniz anlardınız...Bence çok güzel bir film tavsiye ederim...
Türk gençliğinin böyle bir hayatı yok,bu besbelliki amerikan kültürünün bize dayatılmasıdır..onların amerikan pastası var bizim çılgın dersanemiz niye olmasın..Türban sorunu yaşayan,okullarda çıkan kavgalarla esrar içip döner bıçaklarıyla birbirini kesenlerle bir bütünüz biz.Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden.Oyunculuk,senaryo,kamera bunlardan birisi iyi olsa daha iyimser yorum yapıcam ama hepsi kötü.
Gerçekten bu kadar kötü bir film olamaz! Filmin yarısında çıktım, dayanılacak gibi değildi. Tabi eğer bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız başka ama bence paranızı sokağa atmayın derim.