Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım
    3,6
    Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım hakkında görüşlerin ?

Bekir Çimendag
    Bekir Çimendag

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    KEsinlikle aldığı puanı haketmeyen bir film belkide son yıllarda türk filmi olarak hapishane anılarını bazen hüzünlü bazen eğlenceli bi şekilde anlatan en iyi filmlerden biri olduğu kanısındayım... mutlaka izleyin 10 üzerinden 9
    aydin-dereli
    aydin-dereli

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    aman aman bir film olmasa da izlenilmesinde sakınca olmayan güzel bir film.10/7
    erentos
    erentos

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    öyle aman aman bir film değildi bence ve ben öyle bir oyuncu kadrosunun neden bu filmde buluştuğunu film boyunca merak ettim. izleseniz de olur, izlemeseniz de olur diyor ve kararı siz değerli izleyenlere bırakıyorum.
    cemceboglu
    cemceboglu

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Hapisanedeki tutuklularla çekilmiş bu filmin aldığı eleştirilerin doğru yanları var. Mesela öykü anlatımı, sonu, sonu bağlama biçimi aslında en azından senelerdir filmleri klişelerle izlemeye alışmış izleyici için önemli eksiklikler.gerçeklik hissinin olmaması, herşeyin klişe olması önemli çok önemli. Ama sonuçta bu film gerçek tutuklularla yapılmış bir sosyal proje; suç işleyip içeri düşmüş insanlar açısından çok büyük fark yaratmış olmalı. Bu yüzden çok önemiyorum cidden. Hamdi Alkan inşallah daha iyi filmler ve böyle olumlu hedefleri olan projelerle karşımıza çıkar.
    mafiamrt
    mafiamrt

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence çok süper bir filmdi izmelemenizi tavsiye ederim
    hack-tutku85
    hack-tutku85

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    zamanı bol olan arkadaslar izlesin bence izlencek bir film diil izlemeyenleri kandırmayalım
    AstalaVista
    AstalaVista

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sadece bir film değil bu.. hayatın ta kendisi.. benCe çok değerli bir yapım olmuş.. 8/10
    atakanozruh
    atakanozruh

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Amatör oyuncuların kullanılması, izleyicide amatör bir film izliyor hissi uyandırıyor. Konu ilgi çekici olmasına karşın senaryo zayıf kalmış. Başroldeki karakterin duygularına daha fazla inilse ortaya çok iyi bir yapım çıkabilirmiş. Fazla bir beklenti içine girmeden zaman geçirmek için izlenebilecek vasat bir film.
    turkelbaris
    turkelbaris

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Pardonun gölgesinde kalan, o kadar başarılı olmayan ve fakat yine de güzel bir film..
    jargonal
    jargonal

gayet hoş bi film gerek konusu gerek oyuncularıyla...7/10
    beck31
    beck31

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Evet filmin birçok eksiği olduğu doğru fakat yinede hayatın içinden gerçek bir yapım.Diyaloglar vs. vs. izlenilebilir nitelikte.6/10
    emreanli
    emreanli

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bu filim neden bukadar az puan almış çok şaşırılacak bi durum gerçektende çok güzel bi filim...
    odinhan
    odinhan

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Gerek teknik açından,gerek olay örgüsü olarak oldukca zayıf bir yapıya sahip olsada eğlenceli,dramatik yapısıyla hoş bir film.10/7
    zodiac-kadir
    zodiac-kadir

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    filmin çok eksiği olduğu aşikar ama senaryonun mahkumlar tarafından yazıldığı unutulmamalı.
    ataberk-hacimale
    ataberk-hacimale

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    mükemmel olamayacak kadar mütavazi, mütevazi olamayacak kadar mükemmel bir film.Hukuk sorununu bunu araştırarak yalan yanlış sunmaktansa (bknz.Can Dündar)bu sorunu bizzat yaşamış olanların sunması çok daha güzel.Burdaki Mahkumlar yanlış yaptıklarını kabulleniyorlar, ama tahliyelerinin de gecikmesinin yanlış olduğunu öyle güzel sunuyorlar ki, hayran kalmamak elde değil.Oyunculuklar gerçekten güzel.(en azından oyuncuyum diye dolanan bazı oyunculardan daha iyi)Özellikle Vural Çelik döktürmüş.Tek Kişilikli Hücrede kaldığı sahnede öyle güzel bir oyunculuk sergiliyor ki, sanki o hücrenin içinde biz de varız gibi geliyor insana.Çok komik bir film, komiklikten çok dramatik bir film.10/10.İzleyin, pişman olmassınız.Filmin çıktığı gün nasıl Recep İvediğe gittim diye hala kendime şaşıyorum.