Başka Dilde Aşk
    4,1
    Başka Dilde Aşk hakkında görüşlerin ?

tamermet
    tamermet

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çok iyi bir film,insanı kalbinden vuran tarzda..herkes izlemeli bence..izlemeyen çok şey kaçırır..
    oznur477
    oznur477

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Film mutlaka izlenmeli.Romantik dram hüzünlü güzel sahneler..Gerçekten topluma msj veren bir film.Güldüğünüz zamanlarda oluyor.İzlemenizi tavsiye ediyorum.Pişman olmayacaksınız.
    carpe-diem-34
    carpe-diem-34

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
    film taksim yeşilçam sinemasında 12 marta kadar gösterimde yoğun ilgi üzerine..fırsatı kaçırmadan gidip izleyin ..
    lavinya-100
    lavinya-100

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar çok güzel bir film izlenmeli bence.recep ivedik e para verenler lütfen buna da versin böyle filmlerin devamı için.mert fıratın oyunculuğu da mükemmeldi.
    halyaz
    halyaz

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Mert Fıratın oyuncu performansını görmediyseniz çok şey kaçımışınız demektir. Ayakta Alkış....
    konacakli
    konacakli

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmin reklamının yapılmaması ve az izlenmesi çok üzücü..
    Hem çok kaliteli, oyunculuklar çok iyi ve konusu, dokunduğu noktalar superdi..
    Recep İvedik toplumuyuz maalesef..
    volkanick
    volkanick

2 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Sinemamız açısından farklı bir senaryo iyi bir film.Mert Fırat tan harika bir performans -hem senaryo hem oyunculuk olarak-Kendinize ve sinemamıza bir iyilik yapın ve bu filmi izleyin.Yalnız dikkat edin her kapı çalışında -Ceketimi sende unutmuş olabilir miyim? sorusuyla karşı karşıya kalmanın hayaliyle kalp çarpıntısı oluşturmak gibi bir yan etkisi olabiliyor filmin ,seven bünyelerde.
    aykut-378
    aykut-378

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Filme sonunda gidebildim bugün.. Film daha buraya dün geldiği için geç kaldım biraz ama olsun bu kadar beklediğime kesinlikle değmiş.. Tek kelimeyle harika bir film.. Gidemeyenler ne yapsın ne etsin gitsin bence kaçırmasınlar..
    ibrahimman
    ibrahimman

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    filmin hakettiği değeri alamaması gerçekten enteresan...eminim bu film kulaktan kulağa yayılacak ve hakettiği değeri tekrar vizyona girerek alacak...yürekten tebrikler....
    filmustadi
    filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Seyredilmesi gereken romantik bi film. Aşk engel tanımıyor işte. Bi çağrı merkezinde ki olaylar fazla uzatılmış. Onun dışında iyi bi film. 7,3 /10
    kezbanca
    kezbanca

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    cok guzel bır fılm.Mert fırat muhteşem oyunculuğuna hayran bırakıyor.Ellerinize sağlık
    gerceksoz-2
    gerceksoz-2

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Sanırım başka dilde aşk filmi de Issız Adam gibi bir fenomen olacak. Çünkü tekrar birçok sinemada gösterime girmeye başladı. Üstelik haftalardır ilk on film arasında kalmayı başarıyor.
    emel103
    emel103

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum harika bir film. Mert Fırat ın oyunculuğuna hayran kaldım. Daha önceden bilmediğim bi oyuncu olsa gerçekten işitme engelli mi die merak ederdim oyunculuğun hakkını vermiş.Film için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Tatmin ve keyifli şekilde filmden çıkmak istiyosanız kaçırmayın:)
    yigit289
    yigit289

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    2009un en iyi türk filmiydi bence.ne ıssız adam ne de bir başkası.En güzeli başka dilde aşk...Sinemalardan çekilmek üzere...Şansınız varken kaçırmayın...
    ac-insan
    ac-insan

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    herkese hitap edebilecek bir film değil bu.. bana göre çok güzel bir film olmuş; gerek oyunculuğuyla, gerek konusuyla, gerek temasıyla.. anlatılan aşk ve o aşkı anlatma biçimi çok içten :).. bence izleyin, eminim ki pişman olmazsanız ; aksine benim gibi duygusal bir insansanız birkaç gün etkisinden kurtulamazsınız..(9/10)