Başka Dilde Aşk
    4,1
    Başka Dilde Aşk hakkında görüşlerin ?

Nil-Parlak
    Nil-Parlak

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Süper! Süper ! Süper!Oyuncular cok iyi. Konu cok saglam. Birseyler katiyo mu? Evet!
    Chev
    Chev

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Çok ama çok başarılı bir film..İşte böyle filmlere ihtiyacımız var.Saçma sapan korku veya komedilerle uyutulup dururken aradan böyle filmlerimizin çıkması en azından bir tesellidir bizim için..Mert Fırat ise gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergilemiş gerçekten tebrik ediyorum.Saadet Işıl Aksoy da aynı şekilde rolüne çok iyi uyum sağlamış..Son zamanlar Türk sinemasının güzel örneklerinden..Zaten kaç tane varki...
    mefatoda
    mefatoda

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    gereksiz, Bir tür engelli belgeseli. zorlama ve başarısız
    nutellisa
    nutellisa

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    konu farklı, oyunculuklar ve senaryo çok başarılı. İzleyip de beğendiğim ender Türk filmlerinden.
    Sdk-JK
    Sdk-JK

4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Ceketimi burda unutmuş olabilir miyim :)Çok güzel, başarılı bir film. Çok güzel konulara değinilmiş.Mert Fırat harika bir oyunculuk performansı göstermiş.Türk sineması adına güzel bir başarı bence.. Herkes izlemeli..10/10
    ulucaymurat
    ulucaymurat

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Konusu olabildiğinden farklı olması flimin çekici yanı ve oyunculuklar cezbedici flim ilk bardan eve geliş sahnesi biraz türk genel kültürüne uymasada bu şaşalı gösteri yapımını çizgisinden çıkarmadıgını düşünüyorum.. Son sahnede flim daha devam edicek diye umuyordum ki Bi anda bitti .. Yani o kadar alıcı ve sıkılmadan izlenebilir.
    hostel-saw
    hostel-saw

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film olmus.arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim ve çok begendim...
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    yaw acıkcası bu kadarını beklemıyordum ama ısteyınce bızımkılerde guzel bırseyler cıkarabılıyormus yaw fılm ıcın soylenebılecek tek sey oyuncu performansı ozellıkle Mert Fırat olayı bıtırmıs lale mansur ınanılmaz oynamıs mutlaka ızleyın sıddetle tavsıye edıyorum 10/10
    Mehmet S.
    Mehmet S.

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en mükemmel romantik duygusal TÜRK filmi. Kesinlikle izleyin derim. Puanım 10/7
    good88
    good88

8 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    allah allah gözlerime,kulaklarıma inanmıyorum.hakikaten 10 numara film olmuş.gecenin 2sınde öyle bir bakayım dedim filme daha yeni bitirdim ve hiç sıkılmadan,filmin başından kalkmadan.tebrik ediyorum lazım oyuncuları,yönetmeni,filmde emeği geçenleri.puanım 10/10.
    ewalove
    ewalove

2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    bu filmle mert fıratın ne kadar sahane bir oyuncu olduğunu farkettim,sağır ve dilsiz bir insanın hissettiklerini,yasadıklarını bizlere çok iyi yansıttı.Filmi yeni izleme imkanı buldum,keske sinemada izleseydim,muhtesem bir film..10/10.
    rayaz
    rayaz

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Türk sinemasında 2009 un en iyilerinden biri. Bu filmle sağırlara karşı duyarlılığım arttı. Orjinal bir konu. Hollywood çekseydi, övgülere ödüllere doymazdı. Demek ki, Türk sinemasında gelecek vaat eden senaristler, yönetmenler ve oyuncular var. Hepsini tebrik ediyorum. Ticari amaç için saçma sapan filmler çeken yönetmenlere, yapımcılara ders olacak bir film.Türk sinemasında ki ışık hala sönmemiş onu anladım.
    ufukcines
    ufukcines

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    eliyi yüzü düzgün keyifle alıp izlenebilecek bir türk filmiydi mert fırat gerçekten dört dörtlük oynamış belki yurt dışada çekilmiş bir film olsa önemli ödüllere bile aday olabilirmiş gibi geldi..neyse sonuç olarak alın izleyin kaçırmayın 9/10
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    kaliteli bir film ilksen başarırdan.tebrik ediyorum,hoş bir konu seçilmiş,hoş bir senaryo yazılmış ve oyuncuların da katkılarıyla ortaya özellikle son dönem türk sineması göz önüne alındığında ortalama üstü,sağlam bir film çıkmış.eksiksiz mükemmel bir film değil bence ama yine de kendini son ana kadar izletiyor ve size birşeyler hissettiriyor kesinlikle.örneğin eksiklerden bence en dikkat çekici olanı bazı konuların ve sahnelerin,olayların sanki biraz yüzeysel geçilmesi,sanki biraz daha zaman ve açıklama,detay istiyor bazı kısımlar.örneğin eylemlerin falan bir anda ortaya çıkışı ve bitişi bu dediklerime örnek olabilir.düşünmeden tercih edilebilecek bir yapım tekrar belirtmek istiyorum.türk sineması böyle filmlerle yükselişe geçecek umarım ki.saadet ışıl aksoy ve mert fırat oldukça üst düzeydeler.
    nskmourinho
    nskmourinho

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim eli yüzü düzgün ve başarılı türk filmlerinden.Oyunculukları gayet beğendim senaryo klişerlerden kaçınarak sade bir şekilde anlatılmış.Dram dozu da gayet iyi ayarlanmış tavsiye ederim 7/10