yasincim1982
11 Mart 2011 tarihinde eklendi
Az önce seyrettim, oyunculuklar müthişti. Ama şu filmde eksik olan tek şey müziktir arkadaş. Bu kadar güzel bir dram filminde hiç iyi müzik olmaz mı yazık ya. 8/10
Konu Aşk filmi için çok iyi ama oyunculuklar bir o kadar zayıf. Sıradan oyunculuklar konunun güzelliğini yok ediyor. Zaman geçirmek için izlesenizde olur izlemesenizde. Yan konularda filmi kurtaramamış. Not:Burdaki puanı gerçekten çok tuhaf.4 puan
Filmi hafta sonu izleme fırsatım oldu.biraz da kendime kızdım diyebilirim aşka bakışı farklı bir yönden bakış yapılmış güzel de olmuş.Sosyal içerikli olması,aşk için ne kadar fedakarlıkta bulunabileceğini gösteren güzel bir yapım olmuş. Aşk ve aşka dair fedakarlık için izlemenizi tavsiye ederim(8/10 benden) Sinemamızda böyle güzel filmlerin çıkması ileriye dönük umutlarımızı da artırıyor. Saygılarımla...
Türk filmlerine göre genellersek güzel bir film. Recep İvedik serisinin bile 4 milyon seyirciye ulaştığı bir ülkede bu filme çok büyük haksızlık yapıldı diye düşünüyorum. Tavsiye ederim. 10/8
Duygulu, sosyal içerikli bir film olduğunu düşünüyorum filmin ortalarına doğru sanki biraz kopukluklar oluyor fakat seneryo kendisini kısa sürede topluyor.Oyunculuklar ve de filmin sonuda oldukça etkileyiciydi diye düşünüyyorum.Sinema sever arkadaşlara Başka Dilde Aşkı tavsiye ederim..İzlemeyen arkadaşlara iyi seyirler..
bu filmi bu güne kadar izlemediğim için kendime çok kızdım...son zamanlarda izlediğim beni en çok etkileyen ve en beğendiğim yapım oldu..gerek senaryo, gerek oyunculuk, daha doğrusu her şeyiyle çok beğendim..10/10u kesinlikle hakediyor
açıkçası bu filmi bu kadar güzel beklemitordum izleyince bambaşka bir filmle karşılaştım aşkın, korkmanın ve korkuya rağmen aşkı aşık olunanın dilinde söylemenin filmi. 'Ceketimi burda unutmuş olbilir miyim' evet güzel bir film
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden... 2 başrol oyuncusu da harika. sanki filmi yaşıyorsunuz... Hele bir de Mert Fıratın sinirlenme anındaki hali. Film boyunca Mertin gerçekten sağır dilsiz olduğunu düşündüm:)