Başka Dilde Aşk
    4,1
    Başka Dilde Aşk hakkında görüşlerin ?

yasincim1982
    yasincim1982

11 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Az önce seyrettim, oyunculuklar müthişti. Ama şu filmde eksik olan tek şey müziktir arkadaş. Bu kadar güzel bir dram filminde hiç iyi müzik olmaz mı yazık ya. 8/10
    mamoru
    mamoru

28 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Onurun yüz ifadeleri ve el-kol hareketleri çok iyi anlatmış hislerini ;) Ayrıca Zeynepin hşarı tiplemeside çok iyiydi ;)

Spoiler vermemek için başka bir şey demiyorum, izleyin lütfen :))

9 / 10 ;)
    gogola
    gogola

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Konu Aşk filmi için çok iyi ama oyunculuklar bir o kadar zayıf. Sıradan oyunculuklar konunun güzelliğini yok ediyor. Zaman geçirmek için izlesenizde olur izlemesenizde. Yan konularda filmi kurtaramamış. Not:Burdaki puanı gerçekten çok tuhaf.4 puan
    irem94
    irem94

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    çok etkileyiciydi izlemelisiniz..
    Vartenor
    Vartenor

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Sen ne kadar güzel bir filmsin.İzlemeyen mutlaka izlesin.
    V-for-memetta
    V-for-memetta

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Filmi hafta sonu izleme fırsatım oldu.biraz da kendime kızdım diyebilirim aşka bakışı farklı bir yönden bakış yapılmış güzel de olmuş.Sosyal içerikli olması,aşk için ne kadar fedakarlıkta bulunabileceğini gösteren güzel bir yapım olmuş.
    Aşk ve aşka dair fedakarlık için izlemenizi tavsiye ederim(8/10 benden) Sinemamızda böyle güzel filmlerin çıkması ileriye dönük umutlarımızı da artırıyor.
    Saygılarımla...

oyunculuk için izlenilir 10/6
    tugaysarikaya
    tugaysarikaya

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Türk filmlerine göre genellersek güzel bir film. Recep İvedik serisinin bile 4 milyon seyirciye ulaştığı bir ülkede bu filme çok büyük haksızlık yapıldı diye düşünüyorum. Tavsiye ederim. 10/8
    can07
    can07

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Duygulu, sosyal içerikli bir film olduğunu düşünüyorum filmin ortalarına doğru sanki biraz kopukluklar oluyor fakat seneryo kendisini kısa sürede topluyor.Oyunculuklar ve de filmin sonuda oldukça etkileyiciydi diye düşünüyyorum.Sinema sever arkadaşlara Başka Dilde Aşkı tavsiye ederim..İzlemeyen arkadaşlara iyi seyirler..
    fusaria
    fusaria

17 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    bu filmi bu güne kadar izlemediğim için kendime çok kızdım...son zamanlarda izlediğim beni en çok etkileyen ve en beğendiğim yapım oldu..gerek senaryo, gerek oyunculuk, daha doğrusu her şeyiyle çok beğendim..10/10u kesinlikle hakediyor
    dersimliya
    dersimliya

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    açıkçası bu filmi bu kadar güzel beklemitordum izleyince bambaşka bir filmle karşılaştım aşkın, korkmanın ve korkuya rağmen aşkı aşık olunanın dilinde söylemenin filmi. 'Ceketimi burda unutmuş olbilir miyim' evet güzel bir film
    adonis
    adonis

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    harika bir filmdi.özgün bir senaryo, iyi oyunculuk.. romantik film sevenlerin arşivinde olması gereken bir film.
    m-a-i
    m-a-i

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    yeni izledim, harika bir film, kaçırılmaması gerekir bence...
    sinema
    1 ziyaretçi
    19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden... 2 başrol oyuncusu da harika. sanki filmi yaşıyorsunuz... Hele bir de Mert Fıratın sinirlenme anındaki hali. Film boyunca Mertin gerçekten sağır dilsiz olduğunu düşündüm:)