Mustafa altıoklar imzalı film görsel ve Sanatsal açıdan apayrı bir film.Üç ayrı banyo da yaşanan üç ayrı öykü...Bu kdar küçük bir ortam da çekilmesine rağmen sonuna kadar zevkle izlenebilen harika bir film.İzlemenizi tavsiye edrm
Bence Mustafa Altıokların en kötü filmi diyebilirim ki ben Altıokları Türkiye’nin en iyi yönetmeni olarak görüyorum ama bu filmini beğenmedim.Yinede arkadaşlara izlemelerini tavsiye ederim.
ne gariptir ki ben de filmin sonunu beğenmedim.son 15 dakikaya kadar herşey fevkaladeydi ama ondan sonrası bir hüsran.zorlama bir finali vardı üstelik.
Filmin sonu çok iyiydi. Oyuncuları özellikle Sermiyan Midyat'ı bayağı beğendim. Konunun işlenişi ve verilen mesajlar bence dikkat çekici. Genel olarak güzel bir filmdi.
böyle vasat havada kalmış bi filme ne yorum yazılır bilmiyorum sadece vasat diyelim ama bizim sinemamız açısından olumlu en azından bu tarz filmler denenmeli artıt daha iyi olucaktır elbet
bence o kadar da kötü bi film değildi,saçma sapan sahne ve konuşmaların oduğu bi gerçek ama bana göre ihanet çok hoş işlenmiş ve sonuna kadar dayanabilenleri güzel ve biraz sert bir final bekliyor..
...Altioklar "Banyo"da kisitli mekan kullanimi ve sadece 7 kisilik oyuncu kadrosuyla Turk sinemasina farkli bir tad getirmek icin cabalasa da, uc farkli banyoda gecen ve anlamsizca birbirine baglanan hikayesi, oyuncularinin bir tiyatro oyunu havasinda sergiledikleri itici performanslari ve de komik olmak icin cabalarken artik herkesin kaleme alabilecegi turden basit "belden asagi" diyaloglariyla yerlerde surunen bir filme donusmus. Burak Sergen'le Janset'in canlandirdiklari iki farkli uctaki karakterin evli olduguna kimsenin inanmayacagi, Seray Sever'in o "ulu" memelerini tum film boyunca gozumuze sokmasina karsin Janset kadar cesur davranamadigi, sonlarina dogru kadin ve erkeklerin iki farkli banyoda bulusarak "haremlik selamlik" takilip, bagiris cagirislarla yorarak "yeter artik, bitsin bu iskence'" dedirttikleri bir M. Altioklar vakasi "Banyo". Mumkunse bir Altioklar filmi daha almiyim...ne simdi ne de daha sonra......(2/10)
basarisiz..cok basarisiz..anlatmak istedigi konunun icine siz kendi cabalarinizla girebilrseniz cok azicik bisey anlarsiniz filmden.hic yakistiramadim boyle bir filmi Altioklara..vakit kaybi..
Banyo Türk sinemasına bence damga vurdu ve türk insanına (yakında dünyaya) Demet Evgar isimli benim de çok sevdiğim ablamı sonunda tanıttı.Sonunda hak ettiğin yeri aldın ablacıım.Bu arada m.altıoklara da büyük tebrik gerek.Darısı başımıza ne diyelim..
filme girdiğim zaman arkadaşıma ya çok güzeldir yada sıkıcıdır demiştim gerçeği söylemek gerekirse film banyoda çok sıkışmış onun için sıkıcı diyebiliriz ama erotizm ile komediyi güzel verdiği içinde izlenebilir bir film olmuş..tavsiye ederim
n: yönetmen filmiyle ilgili aylar öncesinden verdiği röportajda bunun bir sanat filmi olacağını ve herkesin sanat filmi nasıl yapılırmış göreceğini söylemişti. ben görebileceğimi bile sanmıyorum