mehtap6
28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmde yalnızca 7 kişi görüyorsunuz başka ne figüran var ne bişey.film 3 ayrı çifti anlatıyor ve 3 ayrı banyoyu.çok beğendiğimi söyleyemem ama türk filmleri içinde tarz olarak en farklısı diyebilirim. 6/10
Ne tür bir yorum yazacağıma karar veremediğim ender filmlerden biri.Bugüne dek yapılmamış,belki de yapılmaya cesaret edilememiş tarzda bir Türk filmi.Cinselliğin bu kadar rahat konuşulduğu ve konu edildiği bir başka Türk filmi olduysa da ben hatırlayamıyorum şuan.Flmdeki en başarılı oyuncu kesinlikle ’Sermiyan Midyat’.İnanılmaz bir preformans sergilemiş.
film kurgusal olarak özgün ve başarılı sayılabilir ama seray sever i neden oynattınız yaaa bu konudan daha başarılı bir prodüksyon çıkabilirdi cast ta bazı hatalar olmasaydı eğer
bi beklentım yoktu zaten fılmlerı beklentıyle ızledıgımde sonuc ne olursa olsun benı tatmın etmedıgınden bence ıyıydı sadece bı ıkı hatasını buldum oyunculuk zaten ıyı daha da ıyı olabılırdı=))