cbndnz
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film tek kelime ile mükemmel.Tabii bu filmi mükemmel yapan bu filme olumlu yorum yapan sizlersiniz.Olumsuz yorum yapanların sinema bilgisinin korku gerilim filmi izlemden ileri gitmeyeceğini düşünmekteyim.
Gayet güzel ve etkileyici bir filmdi.Her ne kadar oyuncular biraz amatör olsa da, senaryosu çok iyidi ve çagan ırmak yine anlatmak istediğini çok güzel anlatmış. 2001 yapımı olan bu filmde insanın kendınden birşeyler bulmaması, filmden cıkınca eve giderken birşeyler düşünmemesi mümkün değil. Filmi çok begendim, izlemeyenlerin tereddüt etmeden izlemesini öneririm. Gerçek bir insan olmayı ve dünya için bir şeyler yapmanız gerektiğini anlamanız için cok geç değil.
bence bu filmi beğenmeyenler bu filmin içindeki televizyon spikeri rolündeki adam gibi art niyetli boş insanlar..dünyaya sadece nefes alıp vermek için gelmiş,bir OT kadar bile zevki olmayan insanlar..başka ne diyebilirimki filmden ben ağlayarak çıktım özellikle sonu çok güzeldi..
filmi az önce sinemada izleyip ewe geldim ve hemen yorum yazmak istedim.bence uzun süre önce çekilmiş olmasına rağmen süper bi filmdi.oyuncular ne kadar teknik açıdan kötü filan olabilir ama senaryo ve diyaloglar süperdi...emeği geçenlere tşk ler
Vallahi beğenmeyenler neyi beğeniyor cidden merak ediyorum. çok güzel bir filmdi. Çağan Irmak her filminde olduğu gibi bunda da ağlatmayı başardı. Oyunculuklar fena değildi. Senaryo çok güzeldi. Özellikle ben sadece Bahadır'ın Türker'le kavga ettikten sonraki Yurdanur Hoca'nın konuşmaları ve Bahadır'ın sözleri çok etkileyicydi. İsmail Hacıoğlu'nun da ne olacağı ilk filminden belliymiş. Çok güzel oynamış o da. Ben Çağan'ı tebrik ediyorum.
arkadaşlar bu film çağan ırmağın ilk yönetmenliğini yaptığı bir film ve kendisi filmi bittikten sonra hiç beğenmemiş o yüzden gösterime girmesini istememiş ancak yapımcılar para yatırdıklarından çağan ırmağın gündemde olduğu bu sıralar filmi habersiz gösterime sokuyorlar artık gerisi siz düşünün
Teknik açıdan zayıf olsa da çok iyi niyetli ve bu yüzden çok izlenesi bir çalışma. Zaman zaman oyunculuklar bile batıyor aslında ama Çağan Irmak, "Çağan Irmak!" olmadan önce yaptığı için acımasızca eleştirilmeyi hak etmiyor bence. Bir yönetmenin duyarlılığını yansıtan duygusal bir eser olmuş,bence hoş da olmuş.
Şu zamana kadar yapılmış en mükemmel filmlerden biri.Deniz Uğur'un inanılmaz oyunculuğu takdire değer.diğer oyunculuklarda aynı derece.Şiddetin bukadar sanatsal uygulanması ve biz seyircilere aktarılması ve okul yıllarında bizimde aynı sorunlara maruz kalmamız nedeniyle filmin içinde kendimizi bulmamız gerçekten inanılmazdı.Keyifle heyecanla izlediğim 10 üzerinden 10 verdiğim şahane bir türk filmi.Herkesin izlemesi gereken bir film.sağlıcakla