Bana Şans Dile
    Bana Şans Dile hakkında görüşlerin ?

kriker1905
    kriker1905

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film harikaydı izlerken bi an bile sıkılmadım ismail hacıoğlu harika oynamış harika bir türk filmi gidin izleyin pişman olmayacaksınız...
    cesurunlu
    cesurunlu

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Kral kardeş doğru söylüyorsun M.H.Herşey özel bir film. Babam ve Oğlum tartışılmaz. Sinema tarihimizde ender sayıda izlenen ve beğenilen bir film. Ama Bana Şans Dile Çağan Irmak'ın ilk filmi. Bana ve genelde yorumlara göre 4X4'lik bir film. Bence yönetmenin ilk heyecanı ve naif duyguları ile çektiği bu film efsane olacaktır. Ve çağımızda ençok ihtiyacımız olan sevgi ve iletişimi mükemmel anlatıyor.cumhuriyet bayramımızda önce sana ve tüm sinema severlere sevgi dolu bir iletişim diliyorum. Ayrıca bana şans dile bir sosyal sorumluluk projesidir.
    duygu-bjk93
    duygu-bjk93

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi herkese tavsiye ederim biraz daha anlamlı bitebilirdi sonuu=)
    mr-expert
    mr-expert

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bu filme yazdıgım yorum yüzünden bazı arkadaslardan tepki aldım..hem özel olarak hemde bu sayfa da..sizlerin film anlayısı nedir bilmiyorm ama senelerdir film izliorm ve bir filmin begenilmesi icin aranılan ozelliklerden sadece 1 tanesine sahip..

o da konu..

konu dısında tekrar soyluyorum, zaman kaybı bir film..kasmayın kendinizi..onun yerine cagan ırmak'ın Mustafa Hakkında Hersey'e tekrar bakın on kat daha iyi..

selametle..
    memomet
    memomet

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence konusu gerçekten gzl seçilmiş bi konu düşünen iyi düşünmüşte ya bi eksiklik vardı ya o kadar da zevk almadım doğrusu mesela çocukların en kötü anlarını söylicekler adam babsından dayak yiyormuş aker gibi yetiştiriliyormuş yani daha iyi bir şey bulunabilirdi.
    akorkman
    akorkman

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ya anlamadığım Bana Şans Dile nin puanı 8,3 Ultimatom un puanı 8,2. acaba bu film ultimatom filminden daha mı güzel. yoksa yerli film olduğu için kıyak mı geçiliyor. buna kesinlikle karşıyım. puanları verirken dikkatli olun arkadaşlar. sinemaya gidecek insanların aklını bulandırıp hayal kırıklığına uğratmayın. zamana ve paraya yazık. başka birşey demiyorum.
    kytherea
    kytherea

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    boşu boşuna geçirilen onca dakika. Tamam konu güzel olabilir ama oyunculuk bu kadar kötü, bu kadar abartı olursa verdiğim paraya acırım. Ya siz çok sanatsal açıdan bakıyorsunuz, ya da ben güzel filmden anlamıyorum.
    superboran
    superboran

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film çok güzeldi.Bazı dedikoducular bir iftira atmış."Filmin senaryosu Stephen King romanından çalıntı"diye iğrenç bir dedikodu çıkmış.Filme her yerde 10 verdim vereceğim.
    ultraaslanserhat
    ultraaslanserhat

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmin ilginç bir konusu war lakin derin çatlaklarla dolu ve oyunculuklar çok ama çok abartlı ki buda filmin en rahatsız edici yanı kesinlikle yani bir tiyatro oyunumu yoksa bir film mi izlediğinizi anlayamıyorsunuz ama özelikle itiraf böümündeki bazı hikayeler çağan ırmak ın ne kadar yartıcı bir senarist olduğunu kanıtlıyor zaten çağan ırmak senarist olarak yönetmenliğinden daha başarılı bu fikmde aynı polis gibi taze bir örnek ama çok eksiklikleri var
    gulaydogan84
    gulaydogan84

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film. kesinlikle zamanınızı boşa harcamayın. çağan ırmaktan daha iyi şeyler beklerdim. film tek kelimeyle berbattı
    incimburcum
    incimburcum

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bir an bende durdum ve korkularımı sorguladım.ama anlatmam imkansız herhalde. tek kendi korkuların değil.bir de duyulduğunda milletin tepkisi ne olacak korkusu vardır.
    enes-byz21
    enes-byz21

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmin fragmanına bakıp aldanmayın cok kotu bi film
    rosyrose
    rosyrose

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle çok güzeldi.zaten bi filmden çıktığımda eğer hala o filmin etkisindeysem kendimi filmin içinde hissediyosam o film güzeldir benim için.işte buda o filmlerden biriydi.çemberimde gül oya da,babam ve oğlumda gördüğüm çağan ırmak duygusallığı bu filmdede vardı yine koymuş ortaya duygusal zekasını tebrik ederimm.üzerine konuşulacak çok şey olan bi film kesinlikle yoğun,akıcı ve etkiliyiciydii.son olarak; seyretmelisiniz bence...
    Plagueis
    Plagueis

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmi değerlendirirken bir yönetmenin ilk filmi ve 2001 de çekilmiş diye değerlendirmek istiyorum ama malesef film kötü. çağan ırmağın hiç bir hatası yok ilk işi olarak yine iyi birşey başarmış, ama vizyona şimdi sokulmasının ne anlamı var. bu film bence yapımcının ulak vizyona girmeden önce çağan ırmağa attığı bir kazıktır. çağan ırmak bence bu konuyu şimdi işlese çok harika bir film çıkabilirdi ortaya ama ilk filminde hayatının filmini yapma gibi bir hataya düşmüş malesef. konu farklı, ama çok iyi yerlere değinebilecekken etkisini yitiriyor ve hedefleneni başaramıyor. oyunculuklara gelince filmin kötü olmasının başlıca sebebi bana göre. çok yapay ve amatör duruyor belkide yaratabileceği büyük etkiyi bu yüzden yaratamıyor film. satanist sahnesi ise mesajlar vermeye çalışan bir film için fazlaca absürd kaçmış. sonuçta bu filme kötü diye fazla yüklenmenin bir anlamı yok zaten çağan ırmakta şimdi bakınca hatasını görebiliyordur. yinede önemli bir yönetmenin ilk filmi olduğu için izlenebilir 3/10
    omerert
    omerert

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bahadır ın kendini dinletmek için böle şeylere başvurması ve o ölümü beni çok duygulandırdı...kendimizde onun yerine koymalıyız!