LEVENT BOZUKLU
1 değerlendirme
8 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Emeğe saygım sonsuz, aradan 21 yıl geçti ancak sanki Kemal Sunal ölümüne sebep filim duygusu var gibi içimde, duygusal açıdan hiç açamadım hiç izleyemedim hiç bakamadım, puanı sembolik olarak veriyorum. hala daha filmin ismini duyunca Kemal Sunal gelir aklıma. Allah rahmet eylesin Kemal abi :(
uğur yücelin kötü performansı cem davranın kendini aşması ve müthiş bi film ben o otobüsten uzun süre inemedim bu arada uğur yüceli her gördüğümde her hareketinde aynı rolde rahmetli Kemal Sunalı hayal ettim uğur yücelin performansı belkide bu yüzden kötü geldi bana anlayana gayet güzel bi film izleyin mutlaka
Değişik bir filmdi,Ülkemiz böyle filmleri fazla denemiyo nedense, genelde yabancılar çok yapar böye yol maceralı filmleri.Benim hoşuma gitti film oyuncu seçimi iyi olmuş.Karekterleri iyi yansıtmışlar Cem davran'ı çok beğendim.Filmin puanıda biraz daha yüksek olabilir diye düşünüyorum...
balalayka denince insanların aklına ister istemez büyük usta gelir.belki de bu önyargıyla film hakkı verilerek çekilememiş ve gereken ilgiyi görmemiştir diye düşünüyorum.ne yazık ki başrolde kemal sunal ı izleyemedik ancak yine de fena bir film değildi bence.
Ben Kemal Sunal'ın bu film uğruna hayatını kaybettiği gerçeğine bir türlü tahammül edemiyorum. Bırakın büyük bir oyuncuyu yitirmemizi, büyük bir oyuncuyu gereksiz ve anlamsız bir film için yitirmemiz gerçekten kabul edilir bir şey değil. Valla siz batıl inanç diyebilirsiniz ama ben bu filmin uğursuzluğuna bir kere inandım, bir daha da geri adım atmam herhalde. Zaten sinema sanatı açısından da özel bir yere koyulmasını sağlayacak ayrıcalığı yok gerçekten de.
güzel bir yapıt olmuş keşke rahmetli kemal sunay oynayabilseydi,uğur yücelin yerinde hep kemal sunalı düşündüm o oynasaydı daha iyi bir gişe yapabilirdi izlemeye değer:)10/7
izlediğim en başarılı türk filmlerinden biridir, uğur yücel, cem davran ve ozan güven özellilkle filmin sonunda çok etkileyici bir bütünlük oluşturmuşlar..