Böylesine bir film çekebilmekte büyük bir beceri olsa gerek, oyunculuk ve senaryodaki sırıtkanlıklardan sıtkım sıyrıldı desem yeridir.. Site yöneticilerinin yorumlarımı neden yayınlamadığı konusunda açıkcası bi fikir sahibi değilim.. Kaylemi alınmıyoruz yada üye sayınızı yeterde artar olarakmı görmektesiniz? Yayınlamayacağınızı bildiğim için bazı imla hataları yapmış olabilirim ama önemli olmadığı görüşündeyim ince eleyip sık dokuduğum yada üzerinde 15 dakikamı ayırdığım bir çok yorum gibi buda yayınlanmıyacak, sizde bu sıkıntıya girin bari..
Filmin tamamını izlemek için bayağı bir gayret gösterdim ama bunu başaramadım. Film için cok fazla söz etmeye gerek yok. Boşuna emek ve para kaybı, neden böyle filmler yaparlar hala anlamış değilim.
Amerikaya ne kadar bağımlı olduğumuzu anlatan aslında oldukça politik bir bakış açısını komediyle yorumlamaya çalışmış bu film sanırım bazılarının işine gelmemiş o yüzden genelde çok kötü yorumlar yapılmış!!Katıldığım tek konu Yasemin Kozanoğlunun kötü oyunculuğu!!
Yarısında bıraktım...Yorum yazacak kelime dahi bulamıyorum, o kadar kötü yani...Yasemin Kozanoğlu hakikaten 'yetenek fakiri' arkadaş...O’nu filmlerinde oynatanlar ise bence harbiden kötü gişe istiyorlar demekki...Puan vermeye değmez...
Sinemamızın tarihinde tür olarak yapılan deneysel bir (ilk film) çalışma. Bu tür bir filmin örneği olmadığı halde seyirci sayısı şaşırtıcı. 162 bin kişi izlemiş. Ben filmi ilginç ve cesur buldum. Tabiki her filmde olduğu gibi daha iyisi yapılabilrdi.Emeği geçenleri kutluyorum.