Anka Kuşu
    2,8
    Anka Kuşu hakkında görüşlerin ?

mervesena c.
    mervesena c.

6 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Izledim ve çok begendim.Zaten simdiye kadar Mesut Uçakanin izleyipte begenmedigim bir filmi olmadi.Farkli bir yönetmen alaninda tek ama hak etigi degeri bulamiyor imkanlaridaa kisitli, eger imkan ssaglansa daha harika isler çikarir eminim. Bu isi yapmaktaki amacinin söhret ve para kazanmak olmadigini herkes biliyor ve anliyor.Dile getirilemeyen bir takim seyleri göz önüne seriyor.Basarilarinin deevamini diliyorum.
    boztas-ahmet
    boztas-ahmet

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    yönetmen,yeni birşeyler yapma hevesindeki bi insan.daha önceki filmleri çok daha güzeldi.ben kendisinden daha iyi senoryalar bekliyorum.bi konuyu,kişiyi anlatırken kullandığı dil çok basit olmuş.çok klişe betimlemeler var.insanın gözüne soka soka yaptığı vurgular çok basit.ben yinede basit amerikan sineması izleyeceğinize,bunun gibi farklı türk filmleri izleyin derim.
    yalnizpotter
    yalnizpotter

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    kurgusu daha iyi olabilirdi ama çok güzel bir film. özellikle Selman karakterinin çocukluğu ve gençliğini oynayan çocuk oyuncuları çok başarılı buldum. büyüklerden çok daha iyi oyunculuk sergilemişler bence. onları burda ismen anmak ve tebrik etmek isterdim ama isimlerini bulamadım. bilen varsa buraya yazabilir mi acaba? ayrıca diğer oyunculara ve tabiki yönetmen Mesut Uçakan’a da tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.. sinemada izleyin derim.
    faruk-sayin
    faruk-sayin

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    filmin konusu ilgi çekici bir yapım oldugunu gövsteriyor... yalnoız dilerim Mesut Uçakan bu filmde "Anne ya da Leyla"daki teknik/kurgu hatalarını tekrarlamaz...