ızlemeden fragman goruntulerıyle bır fılm bu kadar kotulenır gıtmek ısteyende cayar artık tebrıklerr turk sıneması bızım gıbı ızlıyıcılerle ancak komedı fılmı ceker ve guler
filmi izlemeden yorum yapmak pek doğru olmaz ama fragmanı izleyince beş para etmez bir film olduğunu anlıyorsunuz . sanırım oyuncular yönetmenin eşi dostu falandı veya yoldan çevirdiği insanlardı ben böyle berbat bi oyunculuklar görmedim yazık paralar boşa emekler boşa gidiyor .
filmi izlemeden yorum yapmak haksızlık olur, türü korku olarak yazılmış ama fragmanda bariz komedi filmi olduğu belli oluyor. Abzürt komedi dalında izleyip göreceğiz
bu flim türk sinemasına bi darbedir çok basit çekim sahte kurgu yani flim denmez internette anca yayınlanır biz neden beceremiyoruz bu türleri aksiyon korku nedir bilmiyoruz yapanların bizden neyi eksik türk sineması neden gelişmiyor acaba
Zombi filmlerini severim bu filmin adını ilk duydugumda umutluydum fragmanını izlediğimde bir an düşündüm el kamerası alıp bendemi ceksem dedim :) bide utanmadan sinemada göstercekler bizim adımıza üzüldüm türkiyenin ilk zombi filmi olduğu için :(
bizlerin yani türklerin yaptığı korku filmelerini aşağılamak değil de korku ve macera filmlerini beceremiyoruz bütçeden de kaçıyoruz arkadaşımız yazmış insanoğlu adım adım ilerler diye var olan teknolojiyi kullanmamak mı adım adım ilerlemek yabancılar yapıyo bunu biz neden yapamıyoruz farklı gezegenlerdenmiyiz
Zombi filmlerini severim enkötüsü neolabilirki Senaryo belli malzeme belli ben şahsen kötübir filim olucağına ihtimal vermiyorum yanlız ilk gördüğümde komedi filmi olduğunu düşündüm çünkü filmin ismi ve afişi mizah kokuyor gibi geldi gerilimin yanısıra içerisine komedi serpiştirilmiş olabileceği izlenimiveriyor umarım beklentilerimizi aşar
şu an ülkenin en revaçta ve en izlenen dizisi ezel...peki ezel nerden alıntı??monte cristo kontu....şimdi bu ada filminde görüp görebilceklerimiz %80 dawn of the dead remake %20 türk kültürü yaratıcılık 0.....Bu şarkının melodisini alıp türkçe söz yazıp okumaktan pek farklı bir durum değil arkadaşlar.Haaa ama şu var piyasada bu filmden daha kötü zombi filmleri var akıllarınız şaşar ama isim çok kötü ada:zombilerin düğünü...Film afişi çok başarısız.Bu kadar reklamla lanse edilceğine içerik gizli tutulsa çok daha fena sükse yaratabilirdi.
türklerin yaptıkları korku filmleri beni maalesef korkutmuyor.çünkü yabancıların yaptıkları filmlere benzemeye çalışıyorlar.bir filmi de hayal gücü çok yüksek bir senarist ve yönetmen yapsa da bir tat alsak...