4,7
Hababam Sınıfı Uyanıyor hakkında görüşlerin ?

28 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
ilk 2 filme bakacak olursak onun altında kalmış ama sonuçta hababam sınıfı başyapıt bir yapım üstadlarla beraber tabi eksikliği nedeni tarık akanın olmayışıydı bence unutulmaz bir seri ne zaman izlesem gülerim küfür etmeden de güldürebileceğini gösteriyor bize yine kemal sunal kırıp geçiriyor en sevdiğim sahne hababam sınıfının neler oluyor hayatta şarkısını söylediği sahneydi 10/10
30 Eylül 2021 tarihinde eklendi
bir oturuşta seyredilesi idealist başarılı öğretmen ve haylaz öğrencilerin hikayesi… bir klasik… kadro muhteşem.. Ama tam bir konu olmaması biraz sıkıntı
26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Türk sinemasının her daim güldüren başyapıt serisi. Bir film her zaman güldürebilir mi ? Evet.
30 Aralık 2013 tarihinde eklendi
gerçekten başyapıt bir film, yine olsa yine izlerim
18 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Yine güzel, yine güzel ya. Bu filmdekiler bunları nasıl yapıyorsa... Bu filmi izleyin! 5/5
16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Damat Ferit i, aramadım desem yalan olur. Ama gene de çok matraktı...
11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tarık Akanın olmaması dışında bu da diğer iki film gibi mükemmel ama keşke Tarık Akan da olsaydı,eksikliği hissedilmiş.Sonu çok anlamlı ve güzel.Tek kelimeyle muhteşem.10/10
22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
benim elimde olan tek hababam filmi...diğerleri kadar eğlenceli,diğerleri kadar mükemmel...harika bir komedi filmi...
9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
her nesildeki çocuklara izletilmeli ki "komedi filmi" nedir, küfretmeden de nasıl güldürülür görsünler... asla değerini kaybetmeyecek bir seri
sinema
1 ziyaretçi
23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
muhteşem bir yapıt, ayakta alkışlıyorum :D
31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
badi ekrem işin ustası.kemal sunalın şener şen ile yaptığı konuşmalar.bir daha göremezsiniz.
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
keşke hababm sınıfının yenileri çekilip bu muhteşem ötesi çekilen filmle anılmasaydı. kadrosuyla konusuyla gerçek bir başyapıt.
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bir simdiki sacmalık hababam sınıfına bakın birde ozaman kı dev kadroya ve filme bakın.simdikis sacmalıktan baska bir sey deyil.mehmet alinin olduğu hangi film iyi ki
29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tarık akan yok ama yine de mükemmel
28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hababam sınıfı serilerini izlerken hiç bıkmadım tekrar tekrar izledim. yine izle deseler yine izlerim