Fahri07
6 Nisan 2006 tarihinde eklendi
bence hababam devam filmi olarak güzel olmuş.filmin en komik yeri ise filmin ilk başlarında ilyas salmanın 'bilo ağa' kılığında gelip hababam sınıfı ve mahmut hoca ile tanışma sahnesiydi.
hababam sınıfı serisinin bozulduğu film.keşke o 4 filmden sonra hiç ellenmeseydi.münir özkul,şener şen falan var ama onlarda kurtaramamış.hababam kadrosunun yerini kimse tutamaz..
hababam sınıfı denilince akan sular durur....titinic gibi 100 kere izlesem bıkmıcam filmlerden birisi......bütün serileri birbirinden güzel....komedi ve sevginin bir arada işlenmiş müthiş hali....hababam sınıfı serileri hepsi müthişşşş...izleyin bence değer...........
Kemal Sunal,Halit Akçatepe ve Tarık Akan olmadan bir hababam sınıfı nasıl olursa buda öyle bir film.Kadronun büyük bir kısmı değişmiş,Kel Mahmut ve Hafize Ana çok geri planda kalmış.Fakat İlyas Salman filme bir nebze olsun renk katmış ve güzelleştirmiş bunu da belirtmek lazım.Onun dışında tabiki ilk filmlerin yerini tutamaz ama yine de güldürüyor.
Perran Kutman ve İlyas Salman farklı bir renk katsa da, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe'nin eksikliği kendini ço net hissettiriyor... ama 200li yılların Hababam sınıflarının yanında şaheser olarak duruyor.
Artık ne Tarık Akan, ne Kemal Sunal nede Halit Akçatepe var. Tabiki Hababamı Hababam yapan kişilerin başında bu kişiler geliyordu ve yoklukları tabiki hissediliyor ama bence onlar üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Artık Hababamın ikinci kuşağı diyebileceğimiz seri başlıyor bu filmle. Tabiki ilk dönem kadar üstün değil ama yinede son derece keyifli.