Üç Harfliler: Marid
    1,7
    Üç Harfliler: Marid hakkında görüşlerin ?

DawSonCreeK
    DawSonCreeK

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    4 gözle beklıyoruz bakalım sonuc ne olucak :)
    Chev
    Chev

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Dini unsurların kullanılmasından şikayet edenler var filmlerimiz hakkında.Korkutmak için daha iyi bir unsur varmı ki başka bir unsur kullanalım.Biz amerikalı değiliz ki hayaletten zombiden korkalım..:)Yapmayın arkadaşlar elbetteki dinimizdeki meseleleri konu alıcaz elbetteki onları işleyecez..Çünkü bunlar gerçek meseleler Allah ın kitabında yazan meseleler..Daha korkmak için ne istiyorsunuz..Ha bizimkiler yapabiliyor ya da yapamıyor o tartışılır ama işlenen konular gayet yerinde tabiki inançlı olanlarımız için.
    code-voldemort
    code-voldemort

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    biz türkler korku filmi cekemiyoruz yada korkutamıyoruz aslında biz bu işi bilmiyoruzgercekten korku unsuru olarak 3 harfliler yok musallat yok dabbe yok araf tamam cekiyoruzda korkutmayı beceremiyorlar varsa yoksa efekt artık gözünüzü acın sayın yapımcılar ve yönetmenler gerci yazsak ne olur yazmassak ne olur cünkü ne yönetmen okuyor bu yorumları nede yapımcı yazık ediyorsunuz bari kuranı kerimi rahat bırakın artık tamam kuranı kerimi ele alıyorsunuzda bari yaparken milleti korkutun sinema salonundan kahkaha atarak cıkmıyalım korkarak cıkalım sayın türk filmi yapımcıları
    gokhansld
    gokhansld

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Hala bıkıp usanmadılar şu cinli, perili, dabbeli filmler yapmaya. Tamam anladık, Türk kültüründe, canavarlar, piranhalar, korku kapanındaki gibi yaratıklar filan yok da, sırf korku filmi çekmek için hep aynı senaryo etrafında dönüp durmak da çok sıkıcı olmaya başladı. Musallat, Semum, Büyü, Dabbe tarzları hep aynı. Artık yaratıcılık istiyoruz...
    LanetLi-HaTuN
    LanetLi-HaTuN

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Çok merak ediyorum ne zamn bir Yerli korku filmlerinden korktum yada ürktüm.Sadece güldüm.Umarım bu sefer beni şaşırtırlar D:
    caglarr-35
    caglarr-35

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    bu filmin güzel olacağına karşı hiçbir umudum yok bence dandik. ama beni şaşırtabilirde. görücez bakalım ama konu banal