arkdaşlardında dedigi gibi lütfen filmi izlemeden yorum yapmayalım... yıne kotu olcak, yıne saçma bır fılmdır... on yargılarla gıdıosan ztn begenmen ımkansızz , tadını cıkarmaya bakın.. hangı fılme , hangı ulke sınemasına bu kr on yargılı davranıyorsunuz? Ben sınema okuyan bırı olarak böyle ulkede nasıl fılm yapılır anlayamadım.. recep ıvedık gıbı fılmler sampıyonumuz gışe hasılatında... ama şahan gokbakar gerçekten cok zekı bır ınsan yaptıgı fılm hıç hoşuma gıtmesede adam ulke ınsanını , nelerden hoşlanacagını cok ıı biliyor.. ve çagan ırmak gıbı , nurı bılge gıbı yonetmenlerımız okdr guzel fılmler yapmasına ragmen.. bu zmana kadar! ne şahanın hasılatına ne ününe yetiştiler.. gerçekten anlamıyorum inşallah daha ıyıye gıderız
son seanstan az önce çıktık yönetmen aynen dabbe 2 gibi tek bir ev içinde geçen bir film daha çekerek ilk filmini riske atmış ama d2 nin aksine sinema işini karikatürize etmeden ciddi bir şekilde yapmış.Seyircisi olmayan gişede intihar gözüyle bakılan türk korku filmlerine bir tane ekleme cesareti için bile tebrik edilebilir.
Ben buraya filmi gidip izlemiş kişilerin film hakkındaki yorumlarını okumak için giriyorum. Adı üzerinde Film Yorumları. Ama tek okuyabildiğim filmin fragmanını izlemiş kişilerin yorumları. Burası film fragmanlarının yorumlandığı biryer değil. Filmi gidip seyretmeden kötülüyorsanız yapılanlar iftiradan başka birşey değil. Bu tarz filmleri sevmiyorsanız sevmediğiniz nefret ettiğinizi bilmek beni ve buraya yorum okumaya gelenlerin umurlarında olmadığını bilin. Sizin ne tarz filmler sevdiğiniz benim umrumda değil gidin blog sayfası açın orada paylaşın. Ayrıca filmi izlemeye gidip gitmeyeceğinizde bizi ilgilendirmiyor. İster gidin filme ister gitmeyin doğru dürüst film hakkında yorum yapın. İzlemediğiniz filme yorum vs.. yazmayın. Kısacası lütfen saçmalamayın.
Daha fılmı gormedıgım ıcın bısey dıyemıcem ama korku fılmlerımız hep dını bırseylere dayandırılıyor? Bu bızım dını ogelerden kortugumuzu dusunduren nedır acaba yonetmenlerekı baska bır sey uretemıyorlar ya bır cın ya bır ruh hoca kesın olmazsa olmaz bıde ıcıne gırebılecegı bır oyuncu cok basıt artık devamlı bu sekılde olasıda sacma!
ben filmi izlemiş olarak bir yorum yapıyorum merak edenlere korku türü sevenlere bir fikir verir.Her türk korku filminden önce ve sonra yapılan Türk sineması, cin, din, iman geyiklerini bir tarafa bırakacak olursak sonuçta bu bir korku filmidir. Bu bağlamda değerlendirince bence iyi bir denemedir. Eksikleri hataları yok değil ama bundan daha kötü hollywood korkuları da çok izledik. Türün hedef kitlesi çok net zaten. Korku filmi sevenler izlesin derim, ivedik fanları gitmese de olur.
Esim ve ben korku filmleri hayranlari olarak merakla bu filmi bekliyorduk. Kesinlikle hayal kirikligi olmadi.Senaryosu, kurgusu ve ozellikle special fx leri ile cok keyifli bir 2 saat gecirtti bize. Turk sinemasinda musallat, uc harfliler tarzinda daha fazla ornek gormek istiyoruz.
filmi izlemeden nasıl böyle yorum yapılıyor anlamıyorum. Musallat filmi mesela gayet başarılıydı bence. Şimdiye kadar izlediğim yerli korkular arasında hatta en iyisi bana göre.Belki bu filmde onun kadar iyidir. İzleyip öyle karar versek ve yorum yapsak olmaz mı?
Kendi komplekslerinizde boğulun emi herifin birisi cıkıp incilden ayet okurken ciddi ciddi izlerken Kurandan bi ayet okurken gülersen komik gelir sana tabi ki türk filmleri aslında filmlerin kötülüğü değil sizin kompleksleriniz filmleri kötü yapan... DÜşünmeden ne demek istediğimi yorum yapacak bi çok kişi simdi ne alaka felan diye bunuda biliyorum...
...kocası bu konuda ismi bilinen izzet hocayı eve çağırır..konu bence burdan sonra aşk filmi şeklinde olabilirdi ya da konulu sanat filmi gidişatlı , yeter gına geldi , tüm korku filmlerimiz cin di periydi ruhdu püsürdü yeter beaahh
yine klasikleşmiş bir türk filmi yorum yazmaya değil cümle kelime bulamıyorum sıkıldık artık daha inandırıcı olun emeğe saygı ama nereye kadar biraz korku filminde bir devrim yaratmamız gerekiyor...
filmhastası rumuzlu arkadaş bu filmi seyretmeyecek başından belli zaten. O zaman neden girip iki de bir bir şeyler yazıyorsun. Böyle yapınca arkasından başka bir amaç düşünüyor insan.
artık şu sitedeki yorumlara yetkili kişiler lütfen müdahele etsin.burası cep telefonuyla mesaj yazma yeri değil.cümleleriniz kabus gibi nasıl bir türkçe kullanımı aklım almıyor.cümleleri okurken midem bulanıyor.evet sana diyorum life is beautiful. ii ne allah aşkına iyi o iyi.