Üç Harfliler: Marid
    1,7
    Üç Harfliler: Marid hakkında görüşlerin ?

Esteban-2
    Esteban-2

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Bir kaç ses oyunu ve makyajla salona gelenleri korkutmaya çalışmışlar.Hikaye falan yok zaten !1 puan bu filme çok bile.
    maviperun
    maviperun

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    film izlenmeyecek kadar kötü değil.şahsen pişman olmadım ama musallat kadar da beğenmedim. bana göre yapılmış en iyi türk korkusu musallat. ama bu filmde izlenebilir 10/6
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Sinemada son seansta tek başıma izledim :)Buna rağmen okadar etkilendiğimi söyleyemem..Farklılık yok Ancak yapılanın biraz daha üstüne koyulmuş cinsten..Yer yer sizi korkutmayı başarıyor. Ama sakın büyük beklentiyle izlemeyin, hüsrana uğrarsınız..10/7
    sweets87
    sweets87

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    hayatımda hiç bu kadar basit bir film seyretmemiştim bedavaya film çekmişler resmen boşuna zaman kaybı..rezalet
    irma79
    irma79

30 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmi izledim... Evet son izlediğim uzak doğu korku filmlerinden çok daha fazla etkilendiğimi söylemek zorundayım. Kabul edelim bizim kültürümüzde olan konular bunlar, gülsek de korksak da bu var. Oyunculukların bazılarında gerçekten problem var. Yine de iyi oyuncuların, özellikle de çocukların hakkını yememeliyim. Küçük Ayla gerçekten çok başarılıydı. Bir de teknik kısımdaki arkadaşların emeklerine sağlık. Olacak ama zaman gerekli. Biraz da destek...:( Zekice yazılmış, efektsiz de korkutabilen filmlere, o filmleri yapabilecek olanaklara sahip olmanızı diliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler! ( her şeye rağmen, son dönem çekilen 3Dlerin hepsinden iyiydi yine de... )
    InsomniA-2
    InsomniA-2

30 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    artık şu kapı çarpmaları pencere tıkırdamaları ani sesler... bunlardan vazgeçmeliyiz artık. eğerki bunlardan vazgeçmezsek korku filmi felan çekemeyiz zaman kaybı diye düşünüyorm
    caner-06
    caner-06

mükemmel
    yaman88
    yaman88

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Türk filmlerini verilen puana göre izlemiyorum çünkü yabancı yapımlara bol puan verip yerli yapımları acımasızca eleştirmeyi huy edinmişiz üstelik çoğu eleştiri film izlenmeden yapılıyor.................
    Burakrises
    Burakrises

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    film vizyona girmeden önce bikaç olumsuz eleştiri yapyığım için baya horlanmıştım.ama görüyorumki dediklerimin hepsi bir bir çıkıyor.bizden hakikatende korku filmi çıkmaz.çıkamaz. böle diderse zaten imkansız.
    aralson
    aralson

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    fragman nedir?filmi tanıtan, reklamını yapan kısa gösterim...yani bu filmin fragmanında olmayan şey daha 2 dakkikalık fragman yapamıyor sewgili yönetmenimiz filmden nasıl hayır gelecek...ama üşenmedim filme gittim. sonuç değişmedi.film verdiğiniz parayı heba eder zinsten.Peki neyapmalıyız?1-dini temalardan kurtulalım2-korku filmlerindeki önemli unsur müzikler ve efektler geliştirmek lazım çok zayıf3-belki önce gerilim filmi çekmek lazım; atmosfer yaratmayı ögrenmemiz lazım...Örnekmi? blair witch, paranormal activity gibi 80000$ bütçeli filmler 5 milyon dolar gişe yapıyor... neden? çünkü o gerilim o atmosfer filme yansıtılıyor...Sonuç: bir süre korku filmi yerine gerilim filmi çekmeye çalışalım. ülkemizde komedi,aksiyon ve dram filmleri iş yapıyor...yönetmenlerimiz gerilim ve korku üzerine daha çok çalışmalı gerekirse yurt dışından destek hatta kurs almalı derim ben...
    ilsalaron
    ilsalaron

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Ben artık bu filmden sonra bir Korku filmleri sever şu kanıya vardım biz (ne kadar iyi niyetli olursak olalım) bu korku filmi işini bir türlü beceremiyoruz ve elimize gözümüze bulaştırıyoruz. Ya korku filmi yapanların bu işi ciddi yapmaları gerekiyor ya da Yeşilçamın bu korku filmi sektörüne hiç bulaşmaması gerkiyor çünkü olmuyor hakikaten olmuyor.
    Burak T
    Burak T

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Beğenmedim. Yine diğer türk korku filmlerinde olduğu gibi ani ses çıkışlarıyla korkutmaya çalışmışlar. Film dabbe gibi baştan sona kadar zoeken. Filmin tek + sı yeni yüzler kullanılmış olması. Türk sinemasının yeni yüzlere ihtiyacı var.
    konyadangeldik
    konyadangeldik

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bu berbat ötesi filme iyi yazan kişi kötü niyetlidir.üçharfliler marid denen iğrenç filme verdiğimi parayı 1000 kere haram ettim yapımcılarına.
    karafilm
    karafilm

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    öncelikle ben korku filmi çok seven bir sinema izleyicisi değilim ama sevmediğim bir tür olsa dahi bir film hakkında izlemeden yorum yapacak kadar kendini bilmez de değilim.her hangi bir film hakkında izlemeden eleştiri yapan arkadaşların mesleklerini gerçekten çok merak ettim.Fragmandan filmi analiz edecek kadar sinema dehası olduğunuza göre ödüllü yapımlara imza atmış olmalısınız .Gerçekten hepinizle tanışmak isterim.Ama yok öle değilseniz bu nasıl bir cahil cesaretidir arkadaşlar .Siz istiyorsunuz ki kimse hiç bir şey yapmasın.İlerleme bu şekilde sağlanmaz sinema adına iyi yada kötü bir taş koyan her kişiye biraz olsun destek vermek sizi daha az kompleksli ve daha yapıcı kılacaktır.Ben filmi izledim ama eğer sizin yorumlarınıza bakıp film seçseydim filme gitmezdim yani o kadar olumsuz yazmışsınız.Oysa gidilip görülebilir korku filmi severleri tatmin edici bir yapım olmuş.Lütfen sinemaseverleri yanlış yönlendirmeyelim
    buseömer
    buseömer

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    o kadr güzel bir film değildi.sadece dini olarak korkutmak istenyo.ama sinemda izleyp o kadr para vermye gerek yok bnce.