Ali’nin Sekiz Günü
    2,9
    Ali’nin Sekiz Günü hakkında görüşlerin ?

imn-y
    imn-y

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    zeynep in 7 gününü büyük bir eziyet,sabır ve inatla izledikten sonra nasıl oluyorda böyle kopuk, sanat sanat içindir diyebilen, kafasının estiği şekilde film yapan yapımcılar ve yönetmenler var diye düşünüyorum .Bu insanlar nasıl kaynak buluyorlar?Ben yanlızlık psikolojisini anlatan,çok entel(!) bir film yaptım,kimse izlemesede ben izlerim.Olay bumu yani? .Bir sanat eseri hele de bir sinema filmi ise insanlar tarafından her düzeyden izlenebilir olması gerekmezmi ? Bana göre sinema; Sanatı, hayatı ve insanları birleştirebilmeli.Gişede rekor kıran içi boş ve absürt komedi,dram filmleri ile sanat sanat içindir diye ortaya çıkan filmleri birleştirirsek türk sineması bir yere gelebilir.
    melsa8484
    melsa8484

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Serdar Orçini yazgı filmindeki performansıyla hatırlıyorum iyi bir film bekliyoruz yönetmenden

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Zeynepin sekiz günü filminin yönetmeni çekiyor bu filmi. Umarım zeynepin sekiz günü gibi sıkıcı ve gereksiz bir film olmaz