Filmin ilk yarısı biraz vasat. İkinci yarıda biraz toparlıyor kendini. Ama yinede çekim ve senaryo yönünden basit sahneler var. 2009 yılında çekilen bir filmde bu kadar basit hatalar olmamalı. Konuk oyuncuların katılımıyla geniş bir kadro sağlanmış ve oyunculuk genel olarak iyi diyebiliriz. 10 üzerinden 7 puan hak ediyor bence.
Sınav sonuçları yüzünden uykumun kaçması sonucu vakit geçirmek amacıyla izlediğim,ve ağustos sıcağına rağmen içimi bangır bangır ısıtan çok içten bir film.Komik yanıda baya var.
Ben çok beğendim..Sıcak ve farklı bir filmdi..İsmail Hacıoğlu gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu..Şevket çoruh ta aynı şekilde Rolün üstesinden fazlasıyla gelmişler..10/8
Hikaye genel olarak güzel fakat Şevket Çoruhun canlandırdığı mafya karakteri tüm filmi almış götürmüş, yerin dibine sokmuş...Ne feci sahnelerdi yahu onlar...Orta karar bir film..Çok şey beklemeyin...İsmail Hacıoğlu hatrına...6/10..
Son dönemde çok sağlam Türk yapımları izliyoruz ve SonsuZ da onlardan biri sadece afişini gördüm ve konu bilmeden gittim ve çok etkilendim diyebilirim. kendi adımı çok beğendim gereksiz amerikan aksiyonları seyretmek istemiyorsanız gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Ben bu filmi Malatyada izledim ve sinemada izlenebilecek iki film vardı:Sizi Seviyorum ve Sonsuz.Aslında iki filminde iyi olmadığını biliyordum ama ikisinden birine gitmek zorundaydım.Şevket Çoruhun bu filmde olması beni Sonsuz filmine gitmeye biraz daha yaklaştırdı ve de gittim.Başrol oyuncusu Ferhat Gündoğdunun kötü performansının aksine İsmail Hacıoğlu ve Şevket Çoruhun iyi performansı bu filmi bir an olsun sıkıcı olmaktan kurtardı.Şunu da belirteyim salonda 10-11 kişi vardı ve 5-6 kişi filmin ikinci yarısıNa salonu terk etti.Film ne kadar kötü olsa bile filmden çıkılması hiç hoş değil.Sonuç olarak film orta seviyedeydi.Benim gibi mecbur kalmadıkça gitmeyin derim.