Tom Cruise Dustin Hofmanndan Yağmur Adamı izlemenizi tavsiye ederim. Cüneyt Arkının dönemin en iyi filmlerini taklit etme geleneğini yeni nesil oyuncu ve yapımcılarda sürdürüyor. Sinemaseverlerin karşısına özgün senaryolarla çıkın lütfen..
arkadaşlar neden filme gidip sonra yorum yapmıyosunuz herkese tavsiye ederim izleyip görsünler kararı izleyiciler verir çok güzel olmuş bi daha seyretmek isterim bu arada galada herkes ayakta alkışladı madem güzel değil onca kişi neden alkışladı peki neyse fazla yoruma gerek yok zaten herkese iyi seyirler emeğe saygı
yagmur adam iki. al sana para için çevrilmiş bir filim daha. ben o tuzaklara düşmeyecegim birdaha fragmandan belli filim zaten..gitmeyin sakın sonra üzülürsünüz
keşke sinema hiç var olmamış keşke yeryüzü olmamış keşke hiç doğmamış, doğsam da kör olmuş olsaydım da şu filmi görmeyeydim... hayatımın en büyük hatasıydı
Filmi merakla bekliyorum. Konusu yağmur adam filminin konusu gibi dursada daha komik bi yapısı var fragmanda.özellikle levent üzümcü cuk oturmuş görünüyo karaktere .İnşallah yanılmam
Fragmanını bugün televizyonda gördüm ve aklıma gelen ilk şey 'Fareler ve İnsanlar' oldu.Levent Üzümcüyü pek çok tiyatro oyununda izledim ve canlı performansına dolayısıyla güçlü oyunculuğuna hayran kaldım diyebilirim.Umarım doğal ve bize hoş duygular yaşatabilecek bir film olur...