redoxx
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerin çıkmasından utanç duyuyorum bu kadar amerika özentisi olmayın lütfen bu durum böyle olduğu sürece türk sineması asla ilerleme gösteremez.Şöyle bişey var ki bu tarz film çekmekte bile büyük emek var tabiki emeğe saygım sonsuz...
Fragmanlarını izlediğimde çok beğenmiştim. Şunu düşündüm bu film Amerika yapımı olsaydı Levet Üzümcü Oscar adayı olabilirdi çünkü Forest Gump benzeri yada Yağmur Adam tadında bir filmdi...
bence çok güzel bir filmdi herkesin izlemesini tavsiye ederm. hem komik hem dramatik çok hoş bir filmdi. Levent üzümcü rolünün hakkını vermiş çok iyi oynamış
Film, basit görünen hikayesinde bile boşluk bırakmadan ilerliyor ve buruk bir tat bırakıyor, insanın içinde. Oyunculuklara gelince genel olarak iyi; fakat Levent Üzümcünün performansının diğerlerinden bir adım önde olduğunu belirtmek gerek.
Bir film sırf eleştirilmek için izlenmez zaten o mantıkla gidersen zevk alamazsın. Bu filmde işlenen konunun dramatik yanını son dönemde hiçbir filmde görmedim açıkcası bundan dolayıdır ki... 10/6 İyi seyirler...
bu filmin neresi güzeldi onu bi söylesenize.bence çok basit bi filmdi.köyde çocuklardan dayak yiyen levent üzümcü şehirde tam bi seri katil oldu ne hikmetse? zor bitirdim.levent üzümcü çok abartmıştı deli rolünü
Film her yönüyle - oyunculuk, kurgu, senaryo - başarılı.. Fakat filmin en zayıf halkası olan Selen Seyven yerine başka biri oynasaydı çok daha iyi olurdu. Nerden nasıl bu filmin kadrosuna girmiş anlayabilmiş değilim zaten.8/10
Senariste lafım Rain Man filmini taklit ederek senaryo yazılmaz. Yönetmene lafım, filmin sonunda milleti ağlatmak için türlü şaklabanlıklara girilmez. Son olarak yağmur sahnesini millet anlamaz bak ben bunu itfaiye hortumuyla sağlıyorum görün diye gösterilmez. Tüm bunları göremeyen izleyicilerde, sakın bana film harika demesin