Evet Turk Sıneması kalkınıyor daha ıyı fılmlerde gelıyor ama bu fılm kesınlıkle onlardan bırı degıl.Neselı Genclık ı ızlerken fıyasko demıstım ama bunu gorunce daha da kotusu de varmıs dedım.Uzgunum kanka hayatta yonetmenlıkten baska yapabılcegın daha ıyı seylerde olmalı...
Aslında bu filme yorum yazıp zaman harcamamam lazım ama daha önce hiç bukadar saçma bir film görmemiştim amerikan komedisi hiç bu kadar küçük düşmemişti
Filmi izlemedim,izlemeyi de düşünmüyorum.Kara haber tez duyulur misali,henüz film yapım aşamasındayken çıtırtalar gelmeye başlamıştı.Yazık;üreteceğimiz yere başka düşüncelerden etkilenip iyi de değil,kötü bir film sunuyoruz.Umarım bu bu düşünceyi benimseyen yapımcalara ders olmuştur.
Neşeli Gençlik ve 18'ler Takımı.Diğer arkadaşlarımızın söylediği gibi eğer böyle filmler çekilirse güzel film bile olsa kimse sinemaya gitmek istemez.Süphelenir insan acaba yine kötü bir film mi acaba diye.Bence beyazperde den yorumlari okuyun öyle gidin sinemaya.Bu sitede yorum atan kimse haksız değildir bence.Gereksiz bir film olmus.Konu bir ordan, bir burdan , şu oldu ..ne oldu ? adam öldü derken film bitiyo gibisinden.Bence bekleyin.Tv de yayinlanir..gerci hangi kanal bu film i yayinlayacakcsa..raitingleri %2 yi gecmez.
berbat bi filmdi. gördüğüm bütün berbat türk filmlerinin şurası çok ta kötü değildi diğebiliceim yanları varda ama bu filmin elle tutulur hiçbir yanı yok. aile fertlerinin el kamerasıyla çektiği eş dost için yapılmış bir film kalitesinde. eminim ki 100 dakika boş beyaz perdeye bakmak bile daha eğlencelidir.asla para verip gitmeyin sadece paranıza değil size de yazık
Ne kadar sıradan ve vasat bir film olduğunu anlamak için filme gitmek gerekmiyor. Fragmanını izleyince bunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. Tamam sinemayı özellikle türk sinemasını desteklemek lazım ama bu ve bunun gibi filmler televizyon için yapılırsa daha çok yerini bulmuş olur kanımca. Sinemada televizyonda yapamadığınız şeyleri yapmak lazım. Yönetmenin bundan önceki filmi de vasat; en iyimser yaklaşımla eğlencelik denebilecek türdeydi.. Uzun lafın kısası insan para verip gittiği sinemadan, sanat ve kültür yönünden kendine bişey vermesini bekler. Yoksa bunun gibi yüzlerce filmi hergün televizyon kanallarında bulabiliyoruz zaten..