stillwater-2
18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim,izlemeyi de düşünmüyorum.Kara haber tez duyulur misali,henüz film yapım aşamasındayken çıtırtalar gelmeye başlamıştı.Yazık;üreteceğimiz yere başka düşüncelerden etkilenip iyi de değil,kötü bir film sunuyoruz.Umarım bu bu düşünceyi benimseyen yapımcalara ders olmuştur.
yerli filmlere artan rağbeti keşke böyle filmler yaparak sömürmeye çalışmasalar..insanlar tekrar sinemadan soğumaya başlıyor..söyleyecek kelime bulamıyorum ama ele geçen değerli imkanlar böyle harcanmamalı
Neşeli Gençlik ve 18'ler Takımı.Diğer arkadaşlarımızın söylediği gibi eğer böyle filmler çekilirse güzel film bile olsa kimse sinemaya gitmek istemez.Süphelenir insan acaba yine kötü bir film mi acaba diye.Bence beyazperde den yorumlari okuyun öyle gidin sinemaya.Bu sitede yorum atan kimse haksız değildir bence.Gereksiz bir film olmus.Konu bir ordan, bir burdan , şu oldu ..ne oldu ? adam öldü derken film bitiyo gibisinden.Bence bekleyin.Tv de yayinlanir..gerci hangi kanal bu film i yayinlayacakcsa..raitingleri %2 yi gecmez.
Bunu izledikten sonra,film demek istemiyorum çünkü elime kamera alıp sağı solu çeksem daha güzel olurdu. 2 hafta hiçbir film izlemedim. beni sinemadan soğutan tek film. Yapımda emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.
Çok kötü.. yorum yapmaya bile değmez, ama yapmış bulunduk... Türk Gençliği bu değil ("bu" derken hem neşeli gençlikteki hem de bu filmdeki gençleri kastediyorum)