fusaria
24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok farklı ve hoş bir film. Senaryoda bazı boşluklar olduğunu düşünsem de yine de oldukça iyi. Oyunculuklar ve özellikle de Binnur Kaya gerçekten muhteşem. Özellikle bir sahne vardı Binnur Kaya ve Engin Günaydının bir masada oturup konuştukları sahne (izlemeyenler için detay vermiyorum) gerçekten de muhteşemdi. Emeği geçenlere saygılarımı sevgilerimi iletiyorum
Otomatik kapıyla başlayan film,sonrasında o kapıyı yaptırma nedenini anlıyoruz.Dahada sonrasında o nedeninde nedenini görüyoruz.Anlıyıcagınız Celalin yaptığı ve yapacakları üzerine bir film.Bana görede en büyük sorun bu yaptığı ve yapacaklarının sıralamasında ve inandırıcılıgında.Celal eşini,nefret ettiği için mi?,başkasını sevdiği için mi? veya parası için mi öldürmek istiyor'Burası tam olarak anlaşılmıyor.Gerçi film içersinde bunu çokta merak etmiyorsunuz.Çünkü film polisiye suç tarzında değil.Bunlar neden bende soru işareti olarak kaldı derseniz.Filmin finalinde aldığı hal yüzünden.Bütün her şeyin yoluna girme şekli anlamsız geldi bana.Yada ben anlamadım.Bunları söylemem filmin kötü olduğu anlamına gelmesin.Ben beğendiğim filmler hakkında daha detaycı yazarım:)Evet filmi beğendim.Özellikle yönetmenleri ve oyunculukları.Filmin yapısını,konusunu,her şeyini Binnur Kayaın karekteri çok güzel özetliyor.Gülermisin ağlarmısın tadında,kara komediye iyi bir örnek.Farklı tatda bir Türk filmi izlemek isterseniz tavsiye ederim.
Filmi az önce izleyebildim..Gerçekten diğer Türk filmlerine göre sıra dışı bir yapım olmuş..Oyunculuklar çok çok iyi. Senaryoda fena sayılmaz ama biraz daha süslenebilirmiş..Görüntü yönetmenini ayrıca tebrik etmek isterim çok güzel açılar yakalatmış..Kült sayılabilecek bir yapım olmuş.Emeği geçen herkesin eline sağlık..10/8
son zamanlarda bu kadar etkilendiğim bir film izlememiştim.bazı filmleri izlerken içim sızlar. Filmin oluşmasında emeği geçen bu başarılı insanlar adına burkulurum.Bu oyuncular tüm dünya tarafından izlenmeyi ve alkışlanmayı hakediyorlar. Binnur Kaya dünya standartlarında bir oyuncu ve muhteşem bir performans sergilemiş filmde.Erol Günaydın filmde nerdeyse hiç Burhan Altıntop u anımsatmadan kötü adamı oynamış.Görüntü yönetmeni akıllara zarar bir atmosfer yaratmış.Senaryo gerçekten sağlam. Dialoglar gülümsetiyor da kızdırıyor da üzüyor da...Yönetmenler belli ki senaryoyu içine sindirmiş ve acaip keyifli bir iş çıkarmış. Türk sineması için bir km. taşı..Keşke daha çok seyirciye ulaşsaydı
son zamanlarda gördüğüm en güzel türk filmlerinden biriydi hatta türk filmide demiyorum en güzel filmdi.arkadaşlar mutlaka izlemelisiniz.engin günaydın var diye gülücez eğlenicez tarzında bir film değil ama gözünüzü izlemekten ayıramıcaksınız.çok güzel düşünülmüş çok iyi senaryo sonuna kadar ne olucak diye merak içinde bekliyorsunuz mutlaka ama mutlaka izleyin...
Abuk sabuk türk filmlerinden bıkmıştım,bu filme rastladım,oyuncular mükemmel,senoryoda kuşkularım vardı,fazla beklentiyle izlemedim,film sonundaysa içimde nefis bir tat bıraktı,hiç bir kuşkum kalmadı,tavsiye ediyorum değişik bir film,ben bir ellerimi yıkayayım:))
Engin Günaydın iyi iş çıkarmış,tebrikler.Senaryosu bilindik Türk filmlerinden farklı,oyunculuklar yerinde,özellikle piknik yaptıkları mekanda manzaralar çok hoştu.Binnur Kaya çok iyi her zamanki gibi.Engin Günaydın-İlker Aksum konuşma sahnesini oldukça başarılı buldum.O stresi hissettim diyebilirim.
Mükemmel bir Türk Filmi, Taylan Kardeşleri tebrik ediyorum, Erol Günaydınsenaryo için tebrik ediyorum, Erol Günaydını, Binnur Kayayı ve Settar Tanrıöreni oyunculğu için ayrı ayrı tebrik ediyorum. Görüntü yönetmeni inanılmaz güzel bir iş çıkarmış onuda canı gönülden kutluyorum. Müziklerde, herbirşeyde yerli yerinde. Artık nediyeyim bilmiyorum, çok güzel çokkk...
slm arkadaşlar yorumlardan dolayı bu filmle ilgili şüphelerim oluştu ve beklentim düşmüştü taki filmi izleyene kadar son zamanlarda izlediğim en güzel dram filmlerinden biri olmuş.filmin senaristini ve yönetmenini kutlarım.sizlere de dram seviyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Film daha baştan itici ve kötü... Çok iğrenç ötesi...Ne bu yaa...Beni adeta şoka uğrattı...Engin Günaydın ve hele-hele Binnur Kaya nın böyle bir filmde rol alacağı hiç ama hiç aklıma gelmezdi...Çok çirkin sahneler...Ayıp yaaa...1/10