Wilmerdon
13 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Dogan (Yetkin Dikinciler) a small town car mechanic, becomes obsessed with flying and builds a small biplane in his backyard for years. His wife Emine (Fadik Sevin Atasoy) does not share his obsession with aviation and feels neglected in their marriage. When Dogan's plane crashes during an aeronautics fair, she gives him an ultimatum and eventually goes to her wealthy parents house. Eventually the couple reconcile. The movie grows slowly onto you and then you want it to go on!
Very good film making by Bahadır Karataş and introspective cinematography Mirsad Herović
Başarısız bir film.Mekanlar çok dar,senaryo bir film için yeterli değil kıt bir senaryo bir türlü ilerlemiyor,işlemiyor.Sadece oyunculuklar filmin getirisi bunun dışında izlenmeye değer bir şey yok. 3/10
Güzel bir film usta.. yetkin dikinciler, şevket çoruğ ve fadik sevin atasoy çok iyi rollerinde.. başarıya ulaşmanın zor yollardan geçtiğini ve en yakınlarınla bile bu uğurda ters düşebileceğini anlatan kaliteli bir türk filmi.. 8/10
Bu filme kayınbiraderim bir kaç sahnede görünüyor diye gittim.Ayrıca Sevgili Eskişehirimde çekilmeside cabasıydı.Beklediğim gibi tam bir amatör işi olmuş ne yazıkki.Bunca emeğe ve bunca paraya yazık.Öncelikle doğma büyüme Eskişehirliyim ama hiç filmdeki şiveyle konuşan insanlar görmedim ayrıca Fadik Sevin Atasoyun kötününde ötesindeki abartılı oyunculuğu Cihat Tamer ve müşfik Kenterin biz burada ne arıyoruz tarzı şaşkınlıkları Şevket Çoruhun filmi kurtarma çabalarıyla ne yazıkki komediye dönüşmüş çok kötü bir filmdi.Kurgu kötü,senaryo felaket,oyunculuklar yapmacık,yönetmen ne yaptığının farkında değilse ne yazıkki böyle filmler ortaya çıkıyor.Kısacası neresinden tutsanız elinizde kalan vasat ötesi bie film.İyi Türk filmlerine evet ama böylesine filmlere hayır.Son bir not: Ülkemizin üniversite şartları kimsenin istediği bölümlerde okuyamaması ne yazıkki bu filmde olduğu gibi kötü sonuçlar doğuruyor.
Oyunculuk açısından sanırım filme söylenecek tek söz olamaz.Özellikle Şevket Çoruh filmi almış götürmüş resmen...Hikaye de arkadaşlık ve dostluk adına verdiği mesajlar ile harikaydı...Ama bence filmde eksik birşeyler vardı.'Ha şimdi, ha şimdi' diyerek bir yerde voleyi çakmasını bekledim filmin ama malesef olmadı.Sonu belki biraz daha özenli olsaymış daha iyi olurmuş gibi geliyor bana...6/10..
Film beklentilerimin üstünde çıktı çok güzeldi Yetkin Dikinciler kendini kanıtlamış biri Şevket Çoruhu da filmin başarısında büyük pay sayibi güzel oyunculuk türk sinamasına böle filmler lazım :)
Etkileyici bir film olmuş; sade ama içimize işleyen bir hikayeyi harika görüntüler ve oyunculuklar eşliğinde izlemek büyük bir keyif veriyor. Şevket Çoruh muhteşem oynuyor!
acıkcası film cok basit di,isminden de anlasılacağı gibi ustaların değerine dem vuracagını dusunuyordum ucak myapma sevdasına kapılmıs bırını anlatıyor,kayda deger bısey yok fılmde izlemeye degmez
siyasi içerikli dokundurmaların basite kaçtığı , oyunculuk açısından bence zirveye yakın ama izlerken hep kusturicanın arizona dream filmi aklıma geldi neden acaba.