nskmourinho
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Başarısız bir film.Mekanlar çok dar,senaryo bir film için yeterli değil kıt bir senaryo bir türlü ilerlemiyor,işlemiyor.Sadece oyunculuklar filmin getirisi bunun dışında izlenmeye değer bir şey yok. 3/10
Oyunculuk açısından sanırım filme söylenecek tek söz olamaz.Özellikle Şevket Çoruh filmi almış götürmüş resmen...Hikaye de arkadaşlık ve dostluk adına verdiği mesajlar ile harikaydı...Ama bence filmde eksik birşeyler vardı.'Ha şimdi, ha şimdi' diyerek bir yerde voleyi çakmasını bekledim filmin ama malesef olmadı.Sonu belki biraz daha özenli olsaymış daha iyi olurmuş gibi geliyor bana...6/10..
Haftanın en iyi filmi diyebilirim. Yetkin Dikinciler, Şevket Çoruh, Fadik Sevin Atasoy rollerinde çok başarılı. Filmin hikayesi sürekleyici ve bir o kadar güzel kaçırlımaması gereken bir film.
Güzel bir film usta.. yetkin dikinciler, şevket çoruğ ve fadik sevin atasoy çok iyi rollerinde.. başarıya ulaşmanın zor yollardan geçtiğini ve en yakınlarınla bile bu uğurda ters düşebileceğini anlatan kaliteli bir türk filmi.. 8/10
ülkemizde yapılan her filmi daha önce yapılmış herhangi bir yabancı filme benzetmek hatta benzetmenin dışında özenti,çakma gibi ithamlarda bulunmak bazılarında alışkanlık olmuş herhalde.kaliteli bir kadrosu var bu kadrodan kötü film çıkmaz,çakma film de çıkmaz merak etme
Etkileyici bir film olmuş; sade ama içimize işleyen bir hikayeyi harika görüntüler ve oyunculuklar eşliğinde izlemek büyük bir keyif veriyor. Şevket Çoruh muhteşem oynuyor!
Film beklentilerimin üstünde çıktı çok güzeldi Yetkin Dikinciler kendini kanıtlamış biri Şevket Çoruhu da filmin başarısında büyük pay sayibi güzel oyunculuk türk sinamasına böle filmler lazım :)
Bu tarz başarı hikayeleri, sinemamızın son derece ihtiyaç duyduğu bir kulvar. Amerikan sinemasının bizden aldığı kendine güven duygusunu yine sinema filmleri(Türk Sineması) geri kazandıracak. Biraz abartılı oldu ama sinemanın toplumlar üzerindeki etkisi tartışılmaz derecede büyük elbette. Piyasadaki sürüsüne bereket film müsvettelerinin arasında bu filmi ayrı bir yere koyun ve gidin derim.