Uçurtmayı Vurmasınlar
    4,6
    Uçurtmayı Vurmasınlar hakkında görüşlerin ?

h-kaya41
    h-kaya41

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    her izleyişimde beni derinden etkileyen muhteşem bir yapıt. belkide bütün insanlar yaşama bir çocuk gözünden baksa bu dünya hiç kirlenmicekti ve hep saf kalıcaktı. işte bu filmde müthiş bir şekilde anlatılmış içinizdeki çocuk ölmeden mutlaka izleyin bence.
    kemik433
    kemik433

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ailecek sinemaya ilk gittiğimiz hiç bişey anlamadığım yıllar sonra bulup izleyip içimi tuhaf eden film ilk göz ağrımdır süper filmdir torunuma izleteceğim filmlerimizden biridir.
    nurdanturhan
    nurdanturhan

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    süper süper süper bir film. herkes mutlaka izlemeli
    recep-gorhan
    recep-gorhan

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir film,Herşeyi ile süperdi konu çok sağlamdı,oyunculuklar çok iyidi,uyum süperdi,o sınırlı mekanda yani hapishanede koca bir dünya kurulmuştu.Ben çok beğendim filmi,aldığı puan dan ne kadar iyi bir film olduğu ortaya çıkıyor.Mutlaka tavsiye ediyorum izlemeyenlere...
    berbat-adam
    berbat-adam

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    işte gerçek bir türk sinema klasiği
    Majör-2
    Majör-2

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Belki de kendi zamanının en iyi filmi.Oldukça etkili bir konusu var.Nur Sürer ve küçük Barış’ın oyunculukları gerçekten de harika.Eğer izlediyseniz Life Is Beatiful (Hayat Güzeldir) tadında bir film.Ben izlerken çok zevk aldım.Böyle konuları günümüzde de görebilmek ümidiyle....8/10
    pelgraf
    pelgraf

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    uzun zamandır izlemek istediğim, geçenlerde tv de süpriz bir şekilde karşıma çıkarak beni sevindiren filmfilmde oldukça kalabalık bir kadro var özellikle günümüzün yetişkin deneyimli oyuncularını da bir arada görmek güzel.izlerken içim düğüm düğüm oldu bittikten sonra bile o düğüm hiç de kolay çözülmedi. küçük barışın oyunculuğuna da hayran kalmadan edemedim barış’ın annesinden bile yakın gördüğü inci’ye olan düşkünlüğü çok etkileyiciydifilmin adıyla final sahnesinin bu kadar örtüşür olmasıda en beğendiğim noktalardan izlerken filmin adı aklımda bile değildi ve o sahneyi izlediğimde bilinçaltımda olucak ki ’uçurtmayı vurmasınlar’ diye mırıldandığımı hatırlıyorum
    volkanick
    volkanick

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Çocukkun izlemiş olmama rağmen hala boğazım düğümlenir
    ozkanergin
    ozkanergin

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir film..! Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka izleyin..!
    tulove
    tulove

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi izleyip etkisi altında kalmayan çok az insan vardır diye düşünüyorum. her kesimden,her görüşten insanın çok seveceği bir film. yıllar önce izlememe rağmen hala ara sıra açıp izlediğim bir film
    duygudhd
    duygudhd

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Türk sinemasının en iyi olduğu alan dramdır.tarihsel o kadar malzeme var ki çok daha güzel filmler çekilebilir.
    lovejunkie
    lovejunkie

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    dram filimlerini pek sevmem ama denk geldim izledim.çokda beyendim,konu çok başarılı işlenmiş ve o dönemlere başarılı bi şekilde ışık tutulmuş.oyuncu kadrosuda baya bi sağlam ve başarılı.
    finallyfree89
    finallyfree89

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel bir filmdi kurgusal açıdan müthiş bir işleniş vardı dönemine göre en iyi tekniksel sinema olanakları kullanılmış herkesin izlemesi gerekir bence
    aylinsarica
    aylinsarica

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    her izlediğinizde barışın uçurtmaya son bakışı içinizi yakıyormu?benim öyle oluyor.bir türk filmi için bence çok cesur bir film,film izlediğinizde gerçekten izlemelisinizki ne anlattıgını kalpten anlamalısınız.
    süper bir film,,,
    promethe-2
    promethe-2

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
    müziklerini mutlaka bulun yoksa da beni bulun:)