benamy
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok duygusal bir film(Seyrettiğim en iyi duygusal Türk filmi). o ufacık çocuğa adam beyni yerleştirmeye çalışmamışlar. çok doğal ve gerçekten etkilenmemek imkansıza yakın. 10/10
..... ne demek inci? ..... nasıl olur inci? gibi repliklere çok sıkça rastlarız bu filmde.Eşkıya dan sonra en iyi türk filmidir bence.Mutlaka izleyin.Hüngür hüngür ağlayacaksınız diyemesem de mutlaka hüzünleneceksiniz
tunç başaran keşke fransada sinema yapsaydı dedirten film...gerçek türk sinemasının gerçek klasiği...özellikle cezaevi müdürünün mahkumlardan aldığı kitabı imha için birbirinin peşine diktiği üç gardiyan ne kadar yazık olmuş bize bir dönem dedirten cinsten...belki uçurtma olur tekrar döneriz birgün...
Fılmı ızlerken farkında olamasanız bıle bıttıgınde sızı cok derınden etkıledıgını anlıyorsunuz.Ben trtde ızlemıstım normalde trt yayınlarını ızlemem ama bu fılmın adını duydugum kdr varmıs gercekten cok cok guzel.
Tekrar tekrar izlemeye ve hangi ortam hangi ruh hali içinde olduğunuzu umursatmadan hep o aynı çarpıcı etki. Tüm bu çarpıcı etkiyi olabildiğince sade anlatım, oyunculuk ve mekanlar veriyor.Bu da daha bir etkiliyor bence izleyiciyi.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Bence Türk sinemesı adına çok büyük bir çalışma ve kazanım.izlenmeli...
Kelimelerin kifayesiz kaldığı an bu an olsa gerek.Bu film hakkında sayfalarca yorum yazmak isterdim ama şu an bu filmi ifade edecek, övecek, hakkını verecek bir cümle dahi kuramıyorum.Filmi izlerken kendi benliğinizi unutup filmin içinde ne hayallere dalıp, uçsuz budaksız yerlere nasıl pervasızca savrulup gittiğinizi kendiniz izleyin ve görün diyorum..
arkadaşlar hayatımda izlediğim en iyi türk filmi diyebilirim.bir çocuğun duyguları insanlara bu kadar mı güzel aktarılır.Ve cocuktan (barış) tan yola çıkarak insanlara özgürlüğün anlamını yüzlerine bir tokat gibi çarpan şaheser.sokağa çıkmanın, insanlar arasına karışmanın ne demek olduğunu anlayacaksınız.bu filmi izleyin ve başkalarınada izlemesini söyleyin.ben hiçbir filmde bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.film bitti ve tam bir saat kendime gelemedim.daha söyleyecek bir şey bulamıyorum. duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum.o bir şaheser, o bir başyapıt, " bir türk filmi." herkese teşekkür ediyorum.
hayatımda izlediğim en iyi film insana insanlık duygularını bukadar derin ve içten anlatan bir film daha önce hiç izlememiştim ben herkezin evinde bulunması gereken bir baş yapıt bence.tekrar sölüyorum hayatımda izlediğim en iyi film