İtiraflar
    3,7
    İtiraflar hakkında görüşlerin ?

Ilknur K
    Ilknur K

17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
    bu film başından sonuna kadar beni sardı. hayatımda izlediğim en iyi özgün japon filmiydi. Amerikan filmlerinin klişelerinden sıkıldıysanız bu filmi başyapıt olarak değerlendireceksiniz. filmin başındaki acıyı ve sonundaki intikamı tam anlamıyla hissedeceksiniz.
    kemerlee
    kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Şimdi seğrettim Suç-Dram-Gerilim arasında gidip gelen mükemmel bir İntikam öyküsü, bukadar yaratıcı planları en son Oldboyda görmüştük. Son yıllardaki kore sinemasındaki çıkıştan ve yaratıcı intikam filmlerinden esinlenmiş kendi özgü şahaserini yaratmış.Şimdiye kadar izlediğim en iyi japon filmi Oscara aday bile olmaması Akademinin büyük hatası.
    10/8,5
    ygemici
    ygemici

3 Aralık 2014 tarihinde eklendi
    gerçekten çok sürükleyici bir yapımdı. japonların yaptığı en iyi filmler arasında kendisine yer bulabilir bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.filmin ortalarına doğru bir ara sıkılır gibi olsam da film tekrardan gaza bastı ve beni alıp götürdü.psikolojik olarak filmden etkilenebilir ve sinirlenebilirsiniz. bunlara evet derseniz bu filmi kaçırmayın derim.
    DarkAngel2
    DarkAngel2

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
    son zamanlarda deil imdiye kadar izlediim en iyi filmlerden
    hatta biraz daha iddial konusacak olursam yeni oldboy bile diyebilirim ahane bir konu ve ileyi bu filme bayldm :)
    poormf
    poormf

25 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Kurgu ve mzik ok gzel filmdeki saat espirisi de olduka gzel ve akllca.
    Semih Buğra O.
    Semih Buğra O.

25 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Doğruyu söylemek gerekirse ilk yarıda film biraz sıktı ve konu pek ilgimi çekmedi.Ancak son bölümlerde film verdiği güzel intikam konusuyla filme iyi bir hava kattı..Başlardaki konuşmalar beni bayağı sıkmıştı ancak sonlardaki bomba koyup o bombayı hocanın alıp annesine götürmesi filan iyi bağlanmış.Konu sonlara doğru kendini iyice hissettirdi.Müziklerin uyumlu olması ve iyi yerlerde o havayı tam olarak yansıtması da güzel olmuştu.Filmden çok beklentim yoktu, ama genel itibariyle filmi beğendim. 8/10
    vipemre
    vipemre

4 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    İlk 10 dakika sıkılabilirsiniz, kadın sınıfta sadece konuşuyor. Ama sonrası mükemmel, gerçekten çok iyi bir film. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...
    Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
    Gerçekten muhteşem ötesi bir yapıt olmuş.Tartışmasız hayatımda izlediğim en iyi intikam filmi diyebilirim . Kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum. Başlarda sıkılıp filmden kopmayın , biraz sabredip seyredin film bitince bana hak vereceksiniz . /*/
    ertan y
    ertan y

6 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    2022 yılında izlediğin en iyi filmdi inanılmaz bir senaryo muhteşem çocuk oyuncular daha ne olsun bunca zamandır izlemediğime pişmanım iyi seyirler...
    oughzin
    oughzin

9 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    inanlmaz bir film herynden olaanst.mutlaka izleyin !!
    Suat Karakaş
    Suat Karakaş

1 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Sonlara doğru izletse de genel olarak sıkıcı bir filmdi konuyu iyi işleyememişler bana göre çok sıkıldım izlerken tavsiye etmem.