emresahin1987
7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filmin başları gayet ilginç seyretse de sonuna doğru romantik film klişelerinden kurtulamamış. Yağmur altında konuşmalar falan. Sanki iki sıradan filmin birleşmesi gibi.İizlemek isterseniz TV'de yayınlanmasını bekleyiniz.
kaderden kaçılmaz mesajını vermesi filmin tek artısı... diyaloglar bayağı sıkıcı ve çok yavaş ilerleyen filmlerden biri de bu film... final sahnesi zayıf kurgusuyla netlik kazanamamış... ama genel plan melinda ve melinda filmine biraz benzerlik gösteriyor 2 yaşamı değişik açılardan göstermesi bakımndan.... benden 7 aldı o da kader mesajı hatrına....
way be kader konusunu bu kadar etkili işleyebilen başka bir film daha görmemiştim.Çok etkileyici işlemişler!!Konu ve oyuncular gerçekten iyi,filmin ortalarında biraz sıkılsak da 8/10 alır bu film!!
nasıl bir filmdir bu ya bu kadar güzel bir seneryo ve kaliteli oyuncular bu mükemmel filmi izlemenizi tavsiye ediyorum bu filmi izledikten sonra eminim hayatınızda bir çok değişiklik yapıcaksınız
bazı sahnelerini unutmuş bile olsam beğenimi asla kaybetemeyecek bir film.izlenmesi gerekli mi?kesinlikle.en azından fikir sahibi olmak için izlenmesi gerek diye düşünüyorum.başka da birşey yok=)
bu film süpper, muratla seyretmiştik ona bööle bişiler seyrettirdiği için teşekkür ediyorum.bu filmden sonra ben hayata karşı inandığım şeylerin çoğunu değiştirdim,yani kader mi o ne derken,aslında her şeyin sadece saniyelik zaman dilimlerinden ibaret olduunu gördüm,yada hayatımızda olması gereken her şeyin eninde sonunda olduğunu,bilmiyorum aslına fazla derin bi film ders çıkarmasını bilen için.ama kafamda bi soru işareti var,filmin dvd&vcd si neden film 99 yapımı olmasına rağmen 2006 yılında çıktı?bird eyönetmenle ilgili son dipnot: sinema dünyasına yapılan başarı girişten soora,tutunamamak acı geliyor bana,bu filmine bayılmışken diğer filmlerinden hiç hoşlanmadımm
iyi bir film olmuş. izledikten sonra insan kendini,küçük tesadüfleri ve büyük etkilerini hatırlamaktan alamıyo.. yada yaşamı bu kadar etkileyen kısacık zamanlara tesadüf denmesinin doğru olup olmadığını düşünmeden edemiyo.. ben hala karar veremedim HaLA dÜşÜnÜ yORuM:p