beck31
1.383 değerlendirmeler
17 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Matthew McConaughey iyi seçim yapmış bu sefer zira normalde pek de izlemeye katlanamadığım bir adamdır. Frailty de hiç fena değildi gerçi. Filme gelirsek eli yüzü düzgün janr filmlerinden, kusursuz değil belki ama dediğim gibi düzgünlüğü film bittiğinde sizde bıraktığı doygunluğun yeterli olduğunu düşündürtüyor. 7/10
Kusursuz değil ama vasatın üzerinde.Anlatımı zaman zaman sıkıcı ve ağır olabiliyor ancak Brad Furman için gayet iyi bir başlangıç.Yine de bu tarz mahkeme filmlerinin 90'larda daha iyi yapıldığını düşünüyorum.
Lincoln otomobil markas..filmin konusunda da yazd gibi avukat, lincoln marka otomobilini ofisi gibi kulland iin ona taklan isim bu, The Lincoln Lawyer.. avukat lincoln diye biri yok yani :)
Ayrca film, bir kitap uyarlamasdr ve kitap Trkiyede gnein karanlnda ismiyle yaynlanmtr.. Filmin de bu ismi tamas kadar doal birey olamaz.