Gerçekten eğLenceLi Gerçekten mükemmeL... Matt diLLona Vahşi şeyLerde biLe bu KAdaR çok küfretmemiştim : ) haLa izLemediySeniz eLinize GeçerSe izLeyin demiyoRum Hemen bişeyLer yapın ve fiLm eLinize Geçsin izLeyin
eğer gülmek istiyorsanız işte izlemeniz gereken filimlerden biri hemde espiriler bile kaliteli ve klişe olamayan bir filim.çok fazla eğleniceğiniz ve zaman kaybı olarak görülmeyecek güzel bir romantik komedi...
Ankaraya ilk taşındığımda gitmiştim bu filme yani byuksehirle tanısmam sinemada bu filmle olmuştu onun için sempati duyuyorum bu filme, ama doğrusyu soylemek gerekirse Cameron Diaz dan başka izlenebilecek çok bir şey yok, 15-20 yaş arsına hitap eden tazda , eğlencelik 6/10
gülmekten yerlere yatıran, çok başarılı bulduğum film. tekrar izlendiğinde de aynı gülme krizlerini yaşatan film. dedektifin cafe’de kızların konuşmasını dinlerken güldüğü sahne kanımca filmin en nefis sahnesidir.