3,6
Abraham Lincoln:Vampir Avcısı hakkında görüşlerin ?

7 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Film iyi mi? Pek değil.
Film vasat mı? Evet ama tam iyi ile vasatın ortasında.
Aksiyonlu sahne var mıydı? Elbette. Ama adam gibi değil. Örnek: spoiler:
Bizim Abraham Lincoln (A.L.) annesini öldüren adamı öldürmeye çalışıyor. Sonra bir adam onu kurtarıyor ama istemeden. Sonra olaylar vıjjt diye geçiyor. 2 vampir öldür sonra da ne kadar çok vampir var gibi şeyler söyle. Kankası gelsin, sevgilisi gelsin, adam yaşlansın, vampirlerle dövüşsün. Sonra da bitti. spoiler:
Sonuç: Gündüzleri başkan, geceleri vampir avcısı bir yalan. Sdece filmin sonlarına doğru geçerli ve adam sadece 1 kere başkanken vampir avlamaya çalışıyor. Artı performanslar zaten kötü. Bu yüzden (neredeyse her şey yüzünden) vasat. Bence vakit kaybı. 2/5 Yani 'Change the channel.''
(Kanalı değiştirin.)
15 Ekim 2012 tarihinde eklendi
At sürüsü içindeki muhteşem aksiyon sahneleri dışında tamamen 3-D'nin nimetlerinden yararlanmak için çekilmiş,ilginç fikrini romana borçlu vasat bir uyarlama.Tabii böyle bir film için bu orijinal fikir ziyan edilmiş,yoksa Abraham Lincoln çok da gerekli değil burada.Timur Bekmambetov da ithal memur yönetmenler klasmanına girmiş gibi duruyor şimdilik.
29 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Orta derecede bir gerilim,aksiyon filmi. Bir Lincoln belgeseli tadında bir film beklemeyin. Görsel efektleri güzeldi, fakat konu olarak olmamış bir filmdi. spoiler: Lincoln'un Henri'nin vampir olduğunu anlayamaması da ayrı soru işareti
29 Ekim 2012 tarihinde eklendi
açıkcası kötü bir filim değil .görsel olarak iyi fakat kurgu olarak zayıf bir filim.fullhd izliyebiliyorsanız tavsiye ederim ama beklentinizi yüksek tutmamanızı öneriyorum .