KaliteTAKİP
9 Ocak 2014 tarihinde eklendi
filmi gerçekten eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek için izlerseniz mutlu olursunuz konusu basit olmasına nazaran görsel şölen aksiyon ve birazcıkta komediyle kendini sıkmadan izlettiriyor bide bunlara Jeff Bridges ve Ryan Reynolds ikilisinin oyunculuğu eklenince bi hayli geçer not alıyor benden tavsiye izleyin bir solukta bitireceksiniz pişman olmazsınız iyi seyirler...
Filmi sinemada izlemeye hiç gerek yok. Ben filmi 3D izlemedim ve iyi ki izlememişim, sonundaki felaket araba sahnesi dışında hiçbir 3D özelliği olan sahne yoktu. Sonuçta R.I.P.D., Siyah Giymeyen Ölümsüz Polislerin Star Wars tabancaları ile CGI yaratıkları avladığı, sadece eğlence amaçlı izlenebilecek bir film. Filmin sonunda da R.I.P.D.’nin seriye dönüşeceğinin haberini alıyoruz. Düşük bir ihtimal de olsa biraz daha iyi filmlerle karşılaşmayı umuyorum. Filmin en iyi tarafı ise 90 dakikalık sıkmayan süresi. Kafa dağıtıp eğlenmek için izleyebilirsiniz –şu anda vizyondaki tek eğlenceli film.
Devamı çekilir mi bilinmez! Aldığı eleştiriler Ghostbusters ve M.I.B karması şeklinde, zaten roman ilk Men In Black filminden sonra çıkmış. Siyahlı adamlar işlerini uzaylılar ile hallederken bizim rahmetli polisler de ölüler ile uğraşıyor. Şans vermekte fayda var ;)
Filmi izlemesi keyifli ama vasat. Aslında filmin senaryosu üzerinde biraz daha çalışılsaymış daha iyi bir film ortaya çıkabilirmiş. Ama film iyi yani. Fazla ayrıntıya girmeden ve sıkmadan hızlıca film başlıyor ve temposu düşmeden bitiyor. Gerçi senaryo derken bu kısımlar kısa değil de biraz bu konu üzerinde anlatılsaymış iyi olabilirmiş. Gerçi bu halde de iyi. Film sonuç olarak görsel efekt anlamında kafa dağıtmak ya da iyi vakit geçirmek istiyorsanız bu film tam ideal. 2.5/5
Men in Black serisinin birazcık yandan yemişi gibi ve form aynı.Işın tabancalı adalete hizmet eden 2 kişi eksantrik varlıkları Dünya'dan silmeye çalışıyor.Eğlenceli zaman geçirmek istiyorsanız halde vakit kaybı.