Rollercoaster
10 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Dedektif Dee için Uzakdoğu'nun Sherlock Holmes'ü diyebiliriz.Son derece zeki ve dövüş sanatlarında usta bir karakter.Filmdeki olayı çözerken de bu özelliklerinden faydalanıyor ama hikayenin mantıktan çok entrika ve mistizm üzerine kurulu olduğunu görüyoruz.Bu da işi biraz özünden uzaklaştırıyor kanısındayım.Kurgusal hatalar ve olayların bir anda çorbaya dönmesi de bunların bir sonucu.Kostümler ve makyaj gayet başarılı,hikayenin geçtiği dönem çok iyi yansıtılmış.Dövüş sahneleri ve efektler de onlardan aşağı kalır değil.Sonuç olarak bazı konularda çok amatör bazılarındaysa beklenmedik şekilde profesyonelce çalışılmış bir iş çıkmış ortaya...6/10
Güzel karizmatik karakterler var ama kahraman sanki olan biten gerseyi gören bir uydusu varmis gibi çözüyor tüm sorunlari , izlenebilecek bir film , ama hikaye biraz zayif