ne saçma bir korku filmi bu ya bide korku filmi diye çekmişlerr.... berbat bi filmdi çekimi çok kötüydü... filmi izlerken saçmalıkları gördükçe ağlayasım geldi ben bile daa ii bi korku filmi çıkararım ortaya...
işleyişi devamlılığı ve sonu olmayan bir film. Filmin yapımcılarına soruyorum.Ortada dolaşan panda makyajlı bir çocukla insanları ne kadar korkutabileceğinizi düşündünüzmü?
film çok başarısızdı bence biray dalkıran da bunun farkındaydı ve bu nedenle daha çok görsel,işitsel öğelerle kurtarmaya çalışmış,bu konudan çok daha başarılı bir film çıkabilirdi filmde kurgusal açıdan başarılı olunamadığı için daha çok tekniksel öğelere yer verilmesi de filmi çok yapaysallaştırmış ve ayrıca özgün bir senaryo da değil tipik uzak doğu gerilim filmlerinden alınmış gizemli-lanetli kızlar karakteri üzerine yoğunlaşılmış fazlasıyla simgesel,deneysel ve aşırı sıkıcı bir film korku severleri asla tatmin etmez
güzel senaryo akasya dışındakilerin güzel oyunculukları kurgu fena değildi amma ve lakin ben şu ışık ve azive konusuna taktım ne kadar karınlık bi filmdi yahu üstelik o avizelerin hepsi aynıydı ve sallanıyolardı kendi kendine. korkunç bi film değildi tabiki insanın tüğlerini ürperten bikaç sahne vardı ama ben daha çok cenkin ağlamasından etkilendim başarısız bi film daha iyi olabilirdi bu senaryoyla
korku filmi olarak çok kötü son sahneleri iptal edip bir şizofrenin hezeyanları şeklinde sonlandırsalardı güzel bir psikolojik gerilim olurdu ayrıca uzakdoğu korku filmlerinden çağrışımlar var
1.si filmi yine güzel bir sona bağlayamışlar diğer korkular gibi ve Eda karakteri açıkçası beni korktuğuna inandıramadı. O korkuyu yansıtamamış perdeye akasya Asıltürkmen ondan daha iyi bir oyunculuk beklerdim. Ama filmi genel olarak düşünürsek o kadar da kötü değildi. Çok güzel bnir konuyu işlemiş, müziklerde harikaydı bu arada yani az da olsa korkutabilmişiz ya bu kadar haksızlık yapmayalım Türk sinemasına bence korku filmi çekmeye devam etmeliyiz.