medjai78
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film hususi yapılmış..epey uğraşılmış nasıl yapalımda bir film çok kötü bir okadar sıkıcı olsun diye.. gidin görün.. kötü dediğiniz bir çok filme kurban olacaksınız.. NOT: 10 üzerinden puanlama yapamıyacağım için trilyon üzerinden 1 ..
1.si filmi yine güzel bir sona bağlayamışlar diğer korkular gibi ve Eda karakteri açıkçası beni korktuğuna inandıramadı. O korkuyu yansıtamamış perdeye akasya Asıltürkmen ondan daha iyi bir oyunculuk beklerdim. Ama filmi genel olarak düşünürsek o kadar da kötü değildi. Çok güzel bnir konuyu işlemiş, müziklerde harikaydı bu arada yani az da olsa korkutabilmişiz ya bu kadar haksızlık yapmayalım Türk sinemasına bence korku filmi çekmeye devam etmeliyiz.
hayatımızda heder olan bir 2 saat daha... oyuncular da ne kadar hevesliymiş bi sinema filmleri olsun istemişler ama güzel bir kısa film fikriymiş sününce zaten korkutmuyo hayko cepkin de olmasa yarıda çıkardım valla
korku filmelirini yakından takip eden ve objektif yorum yapmaya gayret gösteren biriyimdir. onu belirteyim. bu yapıt daha çok psikolojik gerilim olmuş. korku sınıfına girmez bence. peki psikolojik türde değerlendirirsek nasıl: genel olarak çekimi amatörce buldum. film yemyeşil bir filtre ile çekilmiş. karanlık ortamda çekilmiş. bu şekilde izleyicileri germek gereksiz. daha doğrusu gereken yerde o efektler kullanılmalı. mesela hep bi apartman fotoğrafı var ve üstünden bulutlar geçiyor. böyle basit efektler puan kaybettirir filme. küçük ayrıntılar büyük sonuçlar doğurabiliyor. konu fena değil ama işleniş olarak zayıf kalıyor. çok donuk bir film. böyle psikolojik korku imajı olmaz bence. 6. his ve the others a bakılmasını öneririm. yanlış anlaşımla olmasın sakın. tabiki hollywood yapımları ile birebir karşılaştırmıyorum. örnek alınmalı diyorum. genel itibarı ile 10 üzerinden 5. bu kadar...
"Araf"ın anlamı:aslında ölmüş olan insanların cehenneme mi cennetemi gitmeden önceki uğradıkları yer ve bu yerde yaşadıklarıyla cennetemi yoksa cehhennememi gidiceklerni belli eden mekan.
Başarılı bir film olmasını diliyorum.Konu itibariyle gayet ciddi dilerim bu ciddiyet beyaz perdeye de yansır
ya bu kadar iğrenç bir korku filmi olamaz. yani korkuyla alakalı filmde hiçbir öğe yok sadece germeye çalışmışlar seyirciyi onuda başaramıyorlar senaryoda berbat. aslında iyi konuyu kötü senaryolaştırmışlar. kesinlikle izlenmeye değmez.
Ölmeden önce izlenmesi gereken 100 berbat korku filmi adlı bir kitap yayınlanırsa bir gün içinde mutlaka bu filmde olurdu eminim buna....Ne anlattığı belli olmayan bir film..plastik cenin,çocuğa yapılan korkunç ötesi makyaj,hiç etkilemeyen efektler de ayrı bir hava katmakta filme...Filmin kendi içindeki çelişki de ayrı bir tartışma konusu...Tek güzel yanı müzikleriydi sanırım...
Gerçekten çok kötüydü.Hele çocuğun makyajı yok mu orda koptum zaten.Sakın izlemeyin niye vaktinizi boşa harcayasınız.(İlk defa bir film için böyle konuştum)
fragmanı o kadar güzel değil korkunç bi sahne göremedim olayın içine dinin karışması ve gerçek bir öyküden alınması korkutucu olabilir bekliycez ve görcez inş güzeldir