raci-yuksel
1 değerlendirme
18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence bu film güzeldi ama bazı sahneleri sanki bir amatör kamerayla çekilmiş gibiydi bazı yerlerde kameranın gölgesi belli oluyordu.ama genel olarak hoş film idi...!
Ya bişey sormak istiyorum: Ağzından siyah çiçekler çıkan tavandaki kız nasıl bir korkutma gösterisi peşindeydi ki? Kızın potansiyel oyunculuk hevesini de köreltmiştir bu yönetmen!
yorumları duyduktan sonra filme gitmekte çok tereddüt etmiştim ama bence söylenen kadar kötü deildi cok fazla korku filmi niteliği taşımasada bir psikoloji filmi olarak daha çok tutabilirdi ama yinede iyidi özellikle konusu ilgi çekiciydi bence gidip görülmesi gerekilen bir film verilen emek izlenmeyi hakettiğini gösteriyor
konusunu oldukça başarılı buldum. holivudun yıllarca korku filimlerinde yaptığı (hristiyanlığı, daha ürpertmek ve gizliden propaganda için kullanmak) gibi dini bir boyut katıldığını gördüm.ilgimi çekti gerçekten.merakla bekliyorum
yaa bi film bu kadar mı kötü olur boşa giden saatlerime acırım korku filmi değil sanki ...... filmi fragmanı seyrettiğinde işte türkler ii bi korku filmi yaptı diyosun ama gidince tamamen hüsrana uğruyorsun..yazıkkk....